ΕΠΣ Ηλείας

Πανηλειακός – Ξενοφώντας Κρεστένων: Οι «ερυθρόλευκοι» είναι το φαβορί αλλά …

Ακούστε το άρθρο

Ο Πανηλειακός κατεβαίνει σήμερα (7μ.μ.) με τον … αέρα του φαβορί στον αγώνα με τον Ξενοφώντα Κρεστένων, αλλά θα πρέπει να προσέξει παρά πολύ για να μην … πατήσει και έχουμε την έκπληξη του αιώνα!

Οι «ερυθρόλευκοι» σίγουρα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί του σημερινού αγώνα, του τρίτου των δυο ομάδων γι’ αυτή την φάση, αλλά θα πρέπει να είναι απόλυτα σοβαροί μέσα στον αγωνιστικό χώρο, για να μπορέσουν να φτάσουν στη νίκη που θα τους δώσει την πρόκριση στα τελικά των πλει οφ ανόδου της Α1 Κατηγορίας.

Ο Πανηλειακός προκρίνεται στα τελικά και με ισοπαλία, αλλά σίγουρα μια ομάδα τέτοιας δυναμικότητας και ιστορίας δεν θα κατέβει στο γήπεδο για το «Χ», αλλά για τη νίκη.

Ένας άλλος λόγος που ο Πανηλειακός θέλει τη νίκη σήμερα, είναι και για να χαροποιήσει τους φιλάθλους του, που απογοητεύτηκαν από την ήττα στην Κρέστενα.

Από την πλευρά του ο Ξενοφών θα παραταχτεί σήμερα στο γήπεδο χωρίς άγχος και αποφασισμένος να παίξει ελεύθερα και ότι βγει.

Σίγουρα ξέρει ότι είναι το αουτσάιντερ του αγώνα, αλλά αυτό δεν θα τον αποτρέψει από το να παλέψει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, διεκδικώντας ότι περισσότερο μπορεί!

Τα αγωνιστικά του Πανηλειακού

Ο Σπύρος Αντωνόπουλος δεν θα έχει στην διάθεση του σήμερα τον Μπουρνέλη που αποβληθηκε με 2η κιτρινη στην Κρέστενα και τον τραυματια Παπαπέτρου, ενώ στην διαθεση του θα είναι οι Καπετανάκης και Βλαχόπουλος που αντιμετώπιζαν πρόβλημα τραυματισμού.

Τα αγωνιστικά του Ξενοφώντα

Ο Ντίνος Παναγιωτακόπουλος θα παρατάξει την 11αδα του αγώνα της Τετάρτης σήμερα και έχει ζητήσει από τους παίκτες του να παίξουν ελεύθερα και να διασκεδάσουν σε αυτόν τον σημαντικό αγώνα. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν.

*** Διαιτητές του αγώνα είναι οι Καραβίδας, Φτερνιάτης και Καραλής.

Όλη η επικαιρότητα