Γ Εθνική

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: «Ζεσταίνονται» οι μηχανές για προπονητή και ρόστερ

Ακούστε το άρθρο

Επί τάπητος τίθενται σιγά σιγά τα θέματα αγωνιστικού σχεδιασμού στον Πανηλειακό αφού ο κύβος ερρίφθη και με το που σιγουρεύτηκε η συμμετοχή της ομάδας στην Γ’ Εθνική, τώρα πρέπει να γίνουν και οι σωστές κινήσεις ώστε οι ερυθρόλευκοι να μπορέσουν να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται στο νέο πρωτάθλημα.

Όπως έχουμε ξαναγράψει, το μπάτζετ ασφαλώς και θα βρίσκεται σε χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με πέρυσι ωστόσο με σωστό προγραμματισμό και στοχευμένες κινήσεις, οι ιθύνοντες του συλλόγου πιστεύουν ότι μπορούν να δημιουργήσουν ένα αρκετά καλό σύνολο, που τουλάχιστον δεν θα έχει πρόβλημα για την παραμονή του στην κατηγορία.

Το πλάνο σύμφωνα με πληροφορίες περιλαμβάνει την ανανέωση ή για να ακριβολογούμε την επιθυμία ανανέωσης των περισσότερων εκ των ντόπιων του υπάρχοντος ρόστερ και προς αυτή την κατεύθυνση γίνονται οι ανάλογες συζητήσεις, η απόκτηση ποδοσφαιριστών από το Νομό που θα μπορούν να προσφέρουν άμεσα αλλά και να αξιοποιηθούν μελλοντικά στην ομάδα και η προσθήκη 2-3 έμπειρων παικτών που θα μπορούν να δώσουν αποδεδειγμένα το κάτι παραπάνω στο σύνολο.

Στο μέτωπο του προπονητή, η περίπτωση του Γιώργου Λαγού, αυτή την στιγμή φαίνεται να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των υποψηφίων. Ο πρώην – όπως όλα δείχνουν – τεχνικός της Δόξας δεν «παίζει» μόνος του για τον ερυθρόλευκο πάγκο αλλά φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο καθώς συγκεντρώνει αρκετά από τα στοιχεία που έχουν στο μυαλό τους οι διοικούντες του Πανηλειακού όπως το νεαρό της ηλικία και η φιλοδοξία, ενώ και το «αγροτικό» του στη Ν. Μανολάδα κρίνεται απόλυτα επιτυχημένο ακόμα και αν ορισμένες φορές χρειάστηκε να εργαστεί κάτω από δύσκολές συνθήκες.

Όπως και να έχει η εβδομάδα που θα έρθει είναι κρίσιμη για όλα αυτά τα ζητήματα ενώ αναμένεται να αναλυθεί και το όποιο πλάνο έχει γίνει και προσεχώς αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις.

Όλη η επικαιρότητα