Γ Εθνική

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ – ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ 1-1 : Πήρε το «Χ», μπορούσε και τη νίκη …

Ακούστε το άρθρο

Έναν σημαντικό βαθμό κατέκτησε η Νίκη Τραγανού που ήρθε ισόπαλη  1-1 στα Βραχνέικα με τον Πανμοβριακό και έφτασε τους 13 βαθμούς (είναι μόλις ένα βαθμό πίσω από Θύελλα Ραφήνας, Διαγόρα Βραχνεΐκων και Αχαρναϊκό, που ισοβαθμούν).

Η ομάδα του Τραγανού ήταν πολύ καλή στο β’ μέρος του χθεσινού αγώνα, με τον Πανμοβριακό να είναι καλύτερος στο α’ μέρος.

Οι τυπικά γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 15΄ με σουτ του Παναγιώτη Νιφορόπουλου έξω από την περιοχή, αλλά η Νίκη … απάντησε στο 23΄ όταν ο Παπαπέτρου έβγαλε την σέντρα από δεξιά και ο Βατσής μέσα από τη μικρή περιοχή σκόραρε με πλασέ.
Οι Ηλείοι θα μπορούσαν να είχαν κατακτήσει ακόμη και τη νίκη, αν ο διαιτητής στις αρχές του β΄ ημιχρόνου, απέβαλε τον Κοκκίνη που χτύπησε εκτός φάσης τον Κάρλος Ντιαλό (δεν πήρε ούτε κίτρινη, που θα ήταν η δεύτερη). Αντίθετα στο 60΄ η Νίκη ήταν αυτή που έμεινε με 10, αφού αποβλήθηκε ο Αρμάντο Λούζι, αφού έγραψε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα έφτυσε αντίπαλό του και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη. Οι παίκτες του Σπύρου Αντωνόπουλου παρότι είχαν αριθμητικό μειονέκτημα, έκαναν πιο πολλές φάσεις από τους γηπεδούχους, με κυριότερες αυτές με τους Σκοζάι και Ν. Κολοτούρο.

Η πιο κλασική ήταν στο 90΄ όταν ο Καλογερόπουλος εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Γαργαρώνης έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι αλλά η μπάλα πέρασε ξυστά άουτ.

Πανμοβριακός: Ζήγκος, Κάτσενος (82΄ Παλιάτσας), Λιάκος, Σπανός (72΄ Κουλούρης), Π. Νιφορόπουλος, Κοκκίνης, Γ. Νιφορόπουλος, Παναγάκης (63΄ Σουρανής), Χριστόπουλος (81΄ Αγγελής), Αποστολόπουλος, Πυρρής.

Νίκη: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Α. Λούζι, Γαργαρώνης, Ακασού (75΄ Καλογερόπουλος), Παπαπέτρου (90΄ Ζαχαρής), Βατσής, Δ. Κολοτούρος, Κάρλος Σο (85΄ Στάτης), Ν. Κολοτούρος (70΄ Σκοζάι).

Όλη η επικαιρότητα