Εκλογές Ηλεία Πολιτική

Πανωραία Παπαδοπούλου: Δυναμική και ανατρεπτική με σημαντικό κοινωνικό έργο

Ακούστε το άρθρο

Η Πρόεδρος του Κέντρου Αλληλεγγύης Ηλείας «Καλλιρρόη Παρρέν», Προϊσταμένη σήμερα στην Γραμματεία του Ειρηνοδικείου Λεχαινών, Πανωραία Παπαδοπούλου, αποτελεί αναμφίβολα, ένα από τα δραστήρια και πλέον συζητημένα πρόσωπα στον τόπο μας.

Μια γυναίκα δυναμική και πολλές φορές ανατρεπτική  στην ζωή της αλλά και στα κοινά, είχε αποδείξει ότι με την καλοσύνη του και το ενδιαφέρον του μπορεί κάποιος να σταθεί αλληλέγγυος στον άνθρωπο της διπλανής πόρτας που αντιμετωπίζει προβλήματα.

Η κ. Παπαδοπούλου, παρ’ όλο που δεν στηρίχθηκε για το έργο της από τα… συστήματα έχει γίνει παράδειγμα προς μίμηση σε αυτό που κάνει, και το οποίο είναι πράγματι σπουδαίο για την κοινωνία μας. Δεν είναι τυχαίο ότι η Πανωραία πάντα βοηθάει οποιονδήποτε συμπολίτη και μεριμνά για τις ανάγκες του, γι’ αυτό και είναι ιδιαιτέρως αγαπητή από τον κόσμο, σε τοπικό επίπεδο και όχι μόνο…

Οι ενέργειες της Πανωραίας Παπαδοπούλου πέρα από την κοινωνικότητα, χαρακτηρίζονται και από πρωτοποριακές δράσεις, ενώ πολιτικά, είναι γνωστό ότι είναι πετυχημένο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ επικοινωνίας με αναρίθμητα μέλη σε αυτό τον χώρο.

Να σημειωθεί εδώ ότι για τις επερχόμενες επιλογές έχει δεχθεί πολλές προτάσεις ώστε να συμμετάσχει σε διάφορα σχήματα και συνδυασμούς, αλλά η ίδια μέχρι τώρα αρνείται. Έχει άλλωστε μια πικρία, αφού το έργο της, δεν έχει στηριχθεί ανάλογα και πιστεύει ότι την ίδια την θυμούνται τελικά όταν την χρειάζονται.

Ωστόσο ένα πρόσωπο όπως η Πανωραία Παπαδοπούλου που στο πρόσφατο παρελθόν έχει έρθει στις πρώτες θέσεις του ψηφοδελτίου του Ν. Ηλείας στις Περιφερειακές εκλογές θεωρείται και είναι αναγκαίο για τα κοινά του τόπου, γι’ αυτό και κάποιοι θα επιμείνουν σε μια νέα υποψηφιότητα της. Άρα η ίδια αποφασίζει…

Όλη η επικαιρότητα