Life

Πανσέληνος στον Ζυγό: Ποια ζώδια επηρεάζει

Ακούστε το άρθρο

Εγώ είμαι στρατιωτικός και τα λέω τσεκουράτα». Ο γενέθλιος μήνας του Κριού δεν αφήνει χώρο για παρερμηνείες με τους προσωπικούς πλανήτες (Ηλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Αρη) σε ορθή πορεία και το στοιχείο της Φωτιάς σε έξαρση. Α, μιλώντας για έξαρση: η Πανσέληνος στο Ζυγό (ναι, πάλι) στις 19/4 βγάζει μέχρι και Κινέζο ακροβάτη off balance. Αναπνοές.

Κριός

Αν το πρώτο μισό του μήνα κινείται σε slow motion και σε ήπιους τόνους, ο Ερμής και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου (17 και 21 Απριλίου) πατάνε γκάζι και ανεβάζουν το χρωματικό contrast. Πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες, νέα φλερτ, νέος αέρας σε παλιές σχέσεις και συνεργασίες. Μέχρι και η Πανσέληνος στο Ζυγό για δεύτερο συνεχόμενο μήνα νέα θα σου φανεί.

Ταύρος

«Ζωή» λέγεται αυτό που συμβαίνει όταν κάνουμε άλλα σχέδια. «Ουρανός στο ζώδιό σου» λέγεται αυτό που συμβαίνει όταν όλα γύρω σου (άνθρωποι και πλανήτες) κινούνται αργά και προβλέψιμα ενώ μέσα σου ζυμώνονται αλλαγές μεγατόνων. «Ηρεμία πριν από την καταιγίδα» λέγεται αυτός ο Απρίλιος.

Δίδυμοι

Επαγγελματικά σχέδια που έμοιαζαν ταπεινά χαμομηλάκια τον προηγούμενο μήνα, με Ερμή και Αφροδίτη στο 10ο οίκο σου ως τα μέσα Απριλίου μεταμορφώνονται σε μαγικά ηλιοτρόπια διά χειρός Βαν Γκογκ. Απλά επειδή έχεις Αρη στο ζώδιό σου όλο το μήνα Βίνσεντ, πρόσεξε μην κόψεις κατά λάθος το αυτί κανενός (ή το δικό σου).

Καρκίνος

Το ούτως ή άλλως passe δίλημμα «καριέρα ή οικογένεια» ποτέ δεν απασχόλησε ιδιαίτερα την πλειοψηφία των Καρκίνων (πάντα διάλεγαν οικογένεια uber alles). Αν πάντως έχουν μείνει εκεί έξω μερικοί που ακόμα αμφισβητούν πως και τα δύο συνδυάζονται μια χαρά, αυτό το μήνα θα τους δείξεις εσύ. We salute you.

Λέων

Ολοι γύρω σου έχουν Απρίλιο, αλλά εσένα το βιολογικό σου ρολόι έχει χτυπήσει για τα καλά Αύγουστο. Με Νέα Σελήνη, Ερμή και Αφροδίτη να κάνουν περάσματα από τον 9ο οίκο σου, ονειρεύεσαι ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς, όπου θα ανακαλύψεις νέα κοκτέιλ, νέους μέντορες και πιθανότατα νέο νόημα στη ζωή σου… Ξεκίνα με τα κοκτέιλ.

Παρθένος
Αν τον προηγούμενο μήνα η προοπτική του dating σου έκανε τα νεύρα κρόσσια, με Ερμή και Αφροδίτη στον 7ο οίκο σου ως τα μέσα Απριλίου πιάνεις τον εαυτό σου να σιγοτραγουδά «Birds do it, bees do it» ενώ διπλώνεις τα μακρυμάνικα με χάρη Marie Kondo. Σημειωτέον, κάποια απ’ αυτά τα μακρυμάνικα δεν θα είναι δικά σου.

Ζυγός

«Μου λες πως έχει Πανσέληνο δεύτερο συνεχόμενο μήνα στο ζώδιό μου, Βίρνα;». «Σου λέω πως έχει Πανσέληνο ξανά στο Ζυγό, Γιάγκο». «Τι εννοείς Βίρνα; Μίλα ξεκάθαρα». ΟΚ, ας μιλήσουμε ξεκάθαρα: ο Απρίλιος είναι ένα deja vu των συναισθηματικών ξεκαθαρισμάτων του Μαρτίου κι εσύ πιο drama queen κι απ’ όλο το καστ της «Λάμψης» μαζεμένο. Συγγνώμη.

Σκορπιός

Ως Σκορπιός είναι στο DNA σου να απεχθάνεσαι οτιδήποτε «light» (το light BDSM εξαιρείται). Αυτό το μήνα όμως ανακαλύπτεις τη γοητεία του light φλερτ. Αυτού που μπορεί να μην καταλήξει απαραίτητα σε επικό love story, αλλά που θα σου δώσει την έμπνευση που χρειάζεσαι για να συνθέσεις τα επόμενα hardcore αριστουργήματά σου.

Τοξότης

Οταν ο Δίας γυρνά ανάδρομος στο ζώδιό σου στις 11 Απρίλη βλέπω να μας παίζεις ένα αυτοσχέδιο μονόπρακτο για το πόσο αδικημένη νιώθεις. Με Ερμή και Αφροδίτη να επουλώνουν οικογενειακά τραύματα και Αρη να μοιράζει τσαμπουκά, μόνο αδικημένη δεν είσαι. Αλλά σε σημειώνω για τα επόμενα Οσκαρ.

Αιγόκερως

Here we go again. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή γυρνάει ο Πλούτωνας ανάδρομος στο ζώδιό σου για κάνα εξάμηνο. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή η εντός σου Περσεφόνη αρχίζει τη δική της κάθοδο στη σκοτεινή πλευρά των επιθυμιών σου και σε φέρνει αντιμέτωπη με τους δαίμονές σου. Τουλάχιστον ως το 2024. Ρόδι, να κεράσω;

Υδροχόος

H big spender διάθεση του προηγούμενου μήνα συνεχίζει να σε ακολουθεί, κι αυτά είναι καλά νέα για όλους τους φίλους/social media followers/τυχαίους περαστικούς που βρίσκονται κοντά σου. Αν όμως ξοδεύεις για να εντυπωσιάσεις πιθανό φλερτ, α) δεν είσαι Λέων, β) πιθανότατα τσάμπα ξοδεύεις.

Ιχθύες

Συνήθως όταν προσπαθείς να πεις τι νιώθεις βγάζεις λιγότερο νόημα και από ταινία του David Lynch. Αυτό το μήνα, όμως, Ερμής και Αφροδίτη ξεδιπλώνουν το κουβάρι των σκέψεών σου  και το ταλέντο σου. Τα projects διαπρέπουν, οι έρωτες ζητάνε δεύτερο ραντεβού και ο David Lynch ξύνει το πιγούνι του με απορία (και λίγη ζήλια).

via

Όλη η επικαιρότητα