Lifestyle

Παντελής Παντελίδης: Η αποκάλυψη του Χάρη Λεμπιδάκη για τις απουσίες στο μνημόσυνο

Ακούστε το άρθρο

Πολλά γράφτηκαν και ειπώθηκαν για κάποιες σημαντικές απουσίες από το ετήσιο μνημόσυνο του Παντελή Παντελίδη την Κυριακή που μας πέρασε. Ειπώθηκαν αρκετά και για καλλιτέχνες αλλά και για τον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη ο οποίος συνεργαζόταν χρόνια με τον αδικοχαμένο τραγουδιστή και ήταν εκείνος που πήγε εκείνο το μοιραίο βράδυ στο νοσοκομείο να επιβεβαιώσει ότι ο Παντελής δυστυχώς ήταν νεκρός.

Ο δημοσιογράφος και στενός συνεργάτης του Παντελή, Χάρης Λεμπιδάκης αποκάλυψε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή ότι τα ξημερώματα της Κυριακής, όλο το Fantasia, βρέθηκε μετά το πρόγραμμα στο σημείο που σκοτώθηκε ο Παντελής, θέλοντας έτσι να τιμήσουν με το δικό του τρόπο, το συνεργάτη, το φίλο που έφυγε.

Σε επικοινωνίας μας με το Χάρη Λεμπιδάκη, ο δημοσιογράφος παραδέχτηκε ότι όντως δεν πήγε ούτε εκείνος ούτε ο Κώστας Μπερτάκης στο μνημόσυνο, αλλά τα ξημερώματα της Κυριακής χωρίς κάμερες και φωτογραφίες, ο Κώστας Μπερτάκης, με τη σύζυγο και τη μητέρα του, ο ίδιος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός με το συνεργάτη του Γιάννη Σολδάτο αλλά και πολλοί σερβιτόροι και λουλουδούδες πήγαν στο σημείο που σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης και άφησαν λουλούδια στη μνήμη του.

Πηγή: tlife.gr 

Όλη η επικαιρότητα