Μουσική

Παντελής Παντελιδης: Πότε κυκλοφορεί το νέο άλπουμ και με ποιον τίτλο;

pantelis-pantelidis-aponomi-500.jpg
Ακούστε το άρθρο

Καθημερινές συσκέψεις πραγματοποιούνται στα γραφεία της δισκογραφικής εταιρείας του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη. Οι υπεύθυνοι της MINOS EMI κρατούν στάση αναμονής περιμένοντας να ολοκληρωθεί το πόρισμα για τα αίτια του δυστυχήματος.   

Οι σκέψεις της εταιρείας για την αξιοποιήσει του πλούσιου υλικού που έχει στην διάθεση της, από τα δεκάδες τραγούδια, που είχε προλάβει να ηχογραφήσει ο Παντελιδής είναι πολλές. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb τα ανώτατα στελέχη της δισκογραφικής έχουν συμπληρώσει χρονοδιάγραμμα που αφορά την κυκλοφορία νέου αλμπούμ. Ο τίτλος ακόμα δεν έχει καθοριστεί, αλλά όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ύστερα απο τις πολύωρες συσκέψεις που έχουν πραγματοποιηθεί θα έχει μάλλον μόνο το όνομα του Παντελή Παντελίδη. 

 

Να τονίσουμε οτι η εταιρεία είναι σε συνεχή επαφή με την οικογένεια του 32 χρονου καλλιτεχνή, καθώς μέλη της έχουν εκφράσει την επιθυμία τα τραγούδια να κυκλοφορήοουν μόνο στο youtube. 

Όπως είχαμε γράψει η δισκογραφική εταιρεία έχει στα αρχεία της μόνο ένα ολοκληρωμένο τραγούδι του Παντελη Παντελιδη και εννοούμε ενορχηστρωμένο και φυσικά έχει γίνει και η προσθήκη της φωνής του τραγουδιστή. Τα  υπόλοιπα είναι ημιτελή, ορχηστρικά, και υπάρχει μόνο η ερμηνεία του τραγουδιστή.

http://www.newsbomb.gr/

Όλη η επικαιρότητα