Lifestyle

Παντρεύεται η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα

Ακούστε το άρθρο

Τον εκλεκτό της καρδιάς της Matthew Kumar αρραβωνιάστηκε και ετοιμάζεται να παντρευτεί η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και την Άννας – Μαρίας, Θεοδώρα. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του μέσα από τα social media και την είδηση επιβεβαίωσε και το γραφείο Τύπου της οικογένειας.

«Η Θεοδώρα και ο Mr. Matthew Kumar αρραβωνιάστηκαν και ετοιμάζονται να παντρευτούν. Ο Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία έχουν τη χαρά να ανακοινώσουν τους αρραβώνες της μικρότερης κόρης τους με τον Matthew Kumar, χωρίς να έχει οριστεί προς το παρόν η ημερομηνία του γάμου», ανέφερε η ανακοίνωση.

Με τη σειρά της, η Θεοδώρα ανέβασε στο Instagram δυο φωτογραφίες με τον αγαπημένο της Matt, όπως τον αποκαλεί, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν τη χαρά και τον ενθουσιασμό μου. Ανυπομονώ να παντρευτώ αυτόν τον εκπληκτικό άντρα. Σε αγαπώ Matt».

Ο έρωτας του ζευγαριού έγινε γνωστός τον Μάιο του 2016, όταν οι δυο τους παρευρέθησαν στον γάµο φίλων τους από την Ινδία. Λίγους µήνες µετά, η Θεοδώρα ανέβασε τρυφερές φωτογραφίες τους από ένα ταξίδι τους στην Ταϋλάνδη.

Έκτοτε οι δυο τους είναι αχώριστοι και μένουν μόνιμα στο Λος Άντζελες, όπου η 35χρονη Θεοδώρα ασχολείται με την ηθοποιία και ο 34χρονος αγαπημένος της είναι ένας πολλά υποσχόμενος δικηγόρος με ειδικότητα στις αγωγές αποζηµιώσεων των θυμάτων των φυσικών καταστροφών.

Ο γαμπρός έχει γνωρίσει και την οικογένεια της Θεοδώρας, ενώ διατηρεί πολύ καλές σχέσεις µε τα αδέλφια της και κυρίως τον Φίλιππο!

Δες φωτογραφίες του ζευγαριού:

Πηγή: tlife 

Όλη η επικαιρότητα