Αθλητισμός

ΠΑΟ-ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ-ΑΕΚ τα ζευγάρια της 4αδας

Ακούστε το άρθρο
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός-ΑΕΚ είναι τα δύο πολύ μεγάλα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως βγήκαν από την κληρωτίδα σήμερα, Τρίτη. Τα πρώτα ματς θα γίνουν σε Λεωφόρο και Καραϊσκάκη, αντίστοιχα, στις 12 και 13 Απριλίου.

Οι ρεβάνς έχουν οριστεί για 26 και 27 Απριλίου, ενώ ο τελικός θα γίνει στις 6 Μαΐου, ημέρα Σάββατο.

Αξίζει να σημειωθεί οτι ακριβώς τα ίδια ζευγάρια είχαν διεκδικήσει την πρόκριση και το 1949, ενώ πριν από το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (12 ή 13 Απρίλη) για το πρώτο ματς των ημιτελικών, διεξάγεται το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός στις 9 Απρίλη για την 28η αγωνιστική της Super League.

Την Πέμπτη, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ζήσης Βρύζας (εκπρόσωπος της ΕΠΟ) αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το γήπεδου που θα διεξαχθεί ο τελικός και αυτά που εξετάζονται είναι το ΟΑΚΑ, το Παγκρήτιο και στο AEL FC Arena.

Οι δηλώσεις

Ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, μετά την κλήρωση, που έφερε αντίπαλο της ομάδας του στα ημιτελικά τον Παναθηναϊκό, δήλωσε:

«Θέλουμε τρία παιχνίδια για να πάρουμε το κύπελλο, όπως και οι άλλες ομάδες. Με όποιον κληρωνόμασταν θα ήταν το ίδιο. Θα αντιμετωπίσουμε μέσα σε 20 μέρες τρεις φορές τον Παναθηναϊκό, γιατί έχουμε και το ματς στην Τούμπα για το πρωτάθλημα. Έχουμε πολλές ελπίδες να περάσουμε και να πάρουμε το κύπελλο, κάτι που θέλουμε πολύ μετά από τόσα χρόνια. Ήρθε η ώρα να πάρουμε έναν τίτλο. Ξέρουμε ότι όλες οι ομάδες είναι καλές.»

Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, τόνισε:

«Κληρώθηκαν δύο καλές ομάδες. Έχουμε τον ίδιο στόχο. Ο στόχος ο δικός μας είναι ξεκάθαρος και δεν είναι άλλος από τον να κατακτήσουμε το κύπελλο. Πάμε να δούμε δύο καλά παιχνίδια, σε ατμόσφαιρα που αρμόζει στην ιστορία των δύο ομάδων. Ο καλύτερος ας διαπρέψει. Το ότι θα παίξουμε το πρώτο ματς στη Λεωφόρο δεν παίζει ρόλο. Και οι δύο ομάδες ξέρουμε η μία την άλλη. Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα σε αυτά τα παιχνίδια. Προσωπικά δεν ήθελα τον ΠΑΟΚ, αλλά τον Ολυμπιακό.»

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλη η επικαιρότητα