Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας – Αχαϊκή 1-0: Άρεσε στο πρώτο φιλικό

Ακούστε το άρθρο

Νικηφόρο ήταν το πρώτο φιλικό του ΠΑΟ Βάρδας, αφού επικράτησε με 1-0 της Αχαϊκής στο «Γρ. Καλάκος». Η ομάδα της Βάρδας έπαιξε καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και παρά την ζέστη που επικρατούσε, οι παίκτες των «πράσινων» της Βουπρασίας, έδειξαν διάθεση να ικανοποιήσουν τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Μελετίδης στο 60’, με τον ΠΑΟΒ να είναι καλύτερος από την ομάδα της Αχαϊκής και να δείχνει (αν και είναι νωρίς ακόμη), πως μπορεί να έχει μια πολύ καλή αγωνιστική παρουσία και στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Πέρα από το γκολ ο Μελετίδης είχε μια πολύ καλή ευκαιρία στο 72’ όπου απέκρουσε ο Δρακόπουλος, ενώ στο 82’ ο Ράλλης είχε και αυτός μια καλή ευκαιρία για την ομάδα της Βάρδας, αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας της Αχαϊκής απέκρουσε και κράτησε το σκορ στο 1-0.

Οι συνθέσεις

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ : Κωνσταντινόπουλος, Πολίτης Π., Κουργιαλάς, Σιδέρης, Δημητρίου, Παλιάτσας, Νικολόπουλος, Λιόσης, Μελετίδης, Καλογερόπουλος, Κωνσταντινίδης (έπαιξαν και οι Κούσα, Σώκαλης, Πολίτης, Κακπουταγλης, Ντομας, Ραλλης, Φωτοπουλος, Παπαλάμπρος)

ΑΧΑΙΚΗ : Δρακόπουλος, Ρίντι, Αντωνόπουλος, Ντάζος, Στεφανόπουλος, Κοκκίνης, Πατάπης, Σωτηρόπουλος, Αποστολόπουλος, Σαμπανέι, Κλούνας

*** Η ομάδα της Βάρδας δύσκολα θα κάνει και άλλη μεταγραφή, εκτός και αν βρεθεί κάτι καλό στο μεταγραφικό παζάρι.

*** Οι φωτο είναι από το site του ΠΑΟ Βάρδας.

Όλη η επικαιρότητα