Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Αφήνει υποσχέσεις… στα φιλικά!

Ακούστε το άρθρο

Ρεπό είχαν χθες οι «πράσινοι» του ΠΑΟΒ, μετά  τα δυο συνεχόμενα φιλικά του Σαββατοκύριακου, με Θύελλα Πατρών και Παλληξουριακό!

Δυο ματς  όπου  οι «πράσινοι» ικανοποίησαν και πάλι, δείγμα ότι βρίσκονται σε  καλό δρόμο! Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι  δεν θέλει ακόμα δουλειά η ομάδα! Άλλωστε ο τεχνικός της ομάδας Ηλίας Φωτόπουλος, έσπευσε πρώτος να δηλώσει, ότι  είμαστε ακόμα στην αρχή, και η ομάδα θέλει δουλειά!

Πράγμα που σημαίνει  ότι  τα φιλικά προετοιμασίας θα συνεχιστούν! Έτσι την  προσεχή Τετάρτη 30 Αυγούστου η «Μπάρτσα» θα δώσει νέο εκτός έδρας φιλικό με την ομάδα του Ριόλου Αχαΐας. Ενώ το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου υπάρχει αγωνιστικό τεστ στο «Γρ. Καλάκος» με τον Διαγόρα Βραχνεϊκων. Και την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου με τον Πανηλειακό, επίσης στη Βάρδα. Με τελευταίο προγραμματισμένο, το Σάββατο 10/9 στο Τραγανό με τη Νίκη.

Μέσα από όλα αυτά τα ματς ο τεχνικός των «πρασίνων» αναμένεται να κατασταλάξει… στην ενδεκάδα της πρεμιέρας! Μιας πρεμιέρας που ακόμα κανείς δεν γνωρίζει πότε θα είναι! Άλλωστε ακόμα δεν γνωρίζουν οι ομάδες τους  αντιπάλους τους !

Όλη η επικαιρότητα