Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Αγωνία για «Κόκο»

Ακούστε το άρθρο

Οι τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα ματς, έφεραν τον ΠΑΟΒ από τα χαμηλά της βαθμολογίας, στην 5η θέση του ομίλου. Στόχος τώρα, του Ηλία Φωτόπουλου και των ποδοσφαιριστών του είναι να παραμείνουν σε αυτή την ασφαλή θέση τουλάχιστον μέχρι τη διακοπή, έτσι ώστε με την έναρξη του νέου έτους να ατενίζουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Μπροστά στη «Μπάρτσα» πλέον, βρίσκεται ο κυριακάτικος δύσκολος εκτός έδρας αγώνας στην Κ. Αχαΐα με αντίπαλο την Αχαϊκή. Η ομάδα του Αλ. Γαβριλόπουλου προέρχεται από την ήττα στον Πύργο (δεύτερη συνεχόμενη μετά από αυτή από τον Τσικλητήρα) ενώ μόνο ηρεμία δεν επικρατεί στο στρατόπεδο της, μετά τις αποχωρήσεις των Καρατζά και Καρβουνιάρη από το ΔΣ αλλά και του Κωνσταντινίδη από το έμψυχο δυναμικό.

Το γεγονός αυτό πάντως σε καμιά περίπτωση δεν αποπροσανατολίζει τους πράσινους που γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες και τις  δυσκολίες του αγώνα και την Κυριακή θα παραταχθούν στο γήπεδο με στόχο τουλάχιστον να μη χάσουν.

Μοναδικό ερωτηματικό παραμένει ο Κώστας Κωνσταντινίδης ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και η συμμετοχή του είναι αυτή τη στιγμή εξαιρετικά αμφίβολη.

Από εκεί και πέρα, και με τον Γενάρη να πλησιάζει, στα υπόψη βρίσκεται και η μεταγραφική ενίσχυση και στόχος είναι η απόκτηση ενός επιθετικού που θα ενισχύσει τη γραμμή κρούσης. Οι άνθρωποι της Βάρδας έχουν κάτι στα υπόψη τους, ωστόσο ακόμα είναι πολύ νωρίς και προσθήκη θα γίνει μόνο αν θα βρεθεί κάτι που αποδεδειγμένα θα βοηθήσει, διαφορετικά δεν αποκλείεται η ομάδα να πορευτεί ως έχει.

Όλη η επικαιρότητα