Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Αναχωρεί αύριο για τη Ρόδο!

Ακούστε το άρθρο

Χωρίς επίσημη  αγωνιστική υποχρέωση κύλισε το περασμένο Σαββατοκύριακο για τον ΠΑΟ Βάρδας, καθώς οι «πράσινοι» δεν αγωνίστηκαν χθες , αλλά θα παίξουν την ερχόμενη Τετάρτη!

Έτσι  προετοιμάζονται για το μακρινό ταξίδι στη Ρόδο, όπου ως γνωστό μέσα σε τέσσερεις ημέρες,  υπάρχουν οι αναμετρήσεις με Φοίβο και Διαγόρα που θα διεξαχθούν την Τετάρτη 5  Δεκεμβρίου στις 3 μ. μ.,  και Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στις 2 μ. μ., αντίστοιχα.

Έτσι , οι «πράσινοι» του Μίκι Τσίρκοβιτς , γυμνάστηκαν  κανονικά το πρωί  του Σαββάτου, ενώ στη συνέχεια αντιπροσωπεία τους,  «κατασκόπευσε» τον Διαγόρα  Ρόδου που  έπαιζε στον Πύργο με τον Αστέρα Αμαλιάδας .

Σε ότι αφορά τώρα την αναχώρηση των «πρασίνων», η αποστολή θ’ αναχωρήσει από τη Βάρδα  αύριο, ενώ για το πρώτο παιχνίδι με τον Φοίβο Κρεμαστής, δεν υπολογίζεται ο  Αντώνης Λιόσης που είναι τιμωρημένος, με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να ακολουθεί  όμως κανονικά την αποστολή,  καθώς θα είναι μάχιμος ενόψει Διαγόρα. Όπως κανονικά θα βρίσκεται στην αποστολή και ο Ντούσαν Πέκεζ, που φαίνεται να ξεπερνά τον τραυματισμό του!

Στόχος των «πρασίνων» να επιστρέψουν στις νίκες, ξεκινώντας φυσικά από το ματς   της Τετάρτης κόντρα στον Φοίβο, όπου η «Μπάρτσα»  είναι σίγουρα το φαβορί της αναμέτρησης, φτάνει όμως… να το δείξει και στο γήπεδο!

Όλη η επικαιρότητα