Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Ανέλαβε την ευθύνη ο Μ. Τσίρκοβιτς!

Ακούστε το άρθρο

Ο τεχνικός του ΠΑΟΒ, Μίκι Τσίρκοβιτς σε δηλώσεις του στην «Πατρίς – Σπορ» πριν το ματς στο Τραγανό, είχε τονίσει, ότι το ματς θέλει προσοχή, είναι δύσκολο, και πολύ πονηρό! Και αυτές οι προβλέψεις του επιβεβαιώθηκαν την Κυριακή. Όμως ο  Σέρβος, όπως εξάλλου πάντοτε κάνει στις ήττες, βγήκε μπροστά και ανέλαβε αποκλειστικά την ευθύνη, με το ηθος και την ψυχή που διαθέτει:

«Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν νίκες, ισοπαλίες και ήττες. Όμως ο τρόπος που έρχεται η ήττα πειράζει. Προχθές δυστυχώς ήμουν στην κακή μέρα,  και ο αποκλειστικά υπεύθυνος για την ήττα είμαι εγώ! Οι ποδοσφαιριστές του Παμβουπρασιακού δεν είναι ρομπότ. Είναι παιδιά με αξιοπρέπεια αλλά πάνω απ΄ όλα και με προσωπικότητα. Αυτοί έχουν την ομάδα εκεί ψηλά που ακόμα βρίσκεται. Δυστυχώς εγώ, δεν βοήθησα τους μάγκες μου να βγουν νικητές, όμως είμαι περήφανος που είμαι προπονητής τους.  Γιατί προσπάθησαν σε ένα γήπεδο όχι τόσο κατάλληλο για ποδόσφαιρο, και να παίξουν αυτό που ζήτησα εγώ. Και τους ευχαριστώ δημόσια γιατί η ζωή συνεχίζεται και ο ΠΑΟ Βάρδας είναι ακόμα ψηλά, δυστυχώς για κάποιους άλλους, τόνισε ο Σέρβος προπονητής!».

Που από χθες κιόλας , σκέφτεται το νέο ματς της Τετάρτης για το κύπελλο αυτή τη φορά μέσα στο Τραγανό και πάλι! Όπου η ομάδα θέλει την πρόκριση για να συνεχίσει και στο θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣΗ!

Όλη η επικαιρότητα