ΠΑΟ Βάρδας: Αποχώρησε ο Σώκαλης

Με μείον ένα παίκτη θα συνεχίσει την πορεία του ο ΠΑΟ Βάρδας για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος αφού ο νεαρός ποδοσφαιριστής Λεωνίδας Σώκαλης (φωτο) ζήτησε να αποχωρήσει καθώς επαγγελματικοί λόγοι είναι αυτοί που δεν θα του επέτρεπαν να ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδας κατά την συνέχεια .

Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΒ έκαναν δεκτό το αίτημα του ποδοσφαιριστή και εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μας με τον ποδοσφαιριστή ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΩΚΑΛΗ. Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα αλλά και ότι καλύτερο στην προσωπική του ζωή».

Ο Σώκαλης επίσης απ’ την μεριά του ευχαρίστησε την διοίκηση των πράσινων για την συνεργασία που είχαν μέχρι σήμερα, και ευχήθηκε στους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του αλλά και την ομάδα, ότι καλύτερο τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο.

Από εκεί και έπειτα, οι πράσινοι ετοιμάζονται για την επιστροφή στην δράση, αφού την Κυριακή θα αντιμετωπίσουν στην Αθήνα τον Αχαρναϊκό. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα με αμφίβολο τον Αγουρίδη που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού ενώ κανονικά υπολογίζεται ο Ζέλιος.