Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Χωρίς φιλική νίκη και κόντρα στον Τσικλητήρα – Τα ΙΕΚ ΣΜΑΡΝΑΚΗ μέγας χορηγός της φανέλας της ομάδας (PHOTOS)

Ακούστε το άρθρο

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το πέμπτο φιλικό προετοιμασίας του Παμβουπρασιακού κόντρα στον Τσικλητήρα Πύλου στο Γ. Καλάκος, το απόγευμα του Σαββάτου,  με τους πράσινους πάντως να έχουν σαφώς βελτιωμένη εικόνα από τα προηγούμενα φιλικά. Ο τεχνικός Ηλίας Φωτόπουλος,  χρησιμοποίησε όλους τους παίχτες του πλην των τραυματιών Λαδά και Π. Πολίτη. Από την άλλη, ο  Τσικλητήρας, ήταν συμπαγής στην άμυνα και δεν επέτρεψε στην ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου να απειλήσει ιδιαίτερα, ενώ από την πλευρά του είχε δυο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος για σκοράρει. Η πρώτη ήταν στο 12’ όταν μετά από συνδυασμό των Αμπραχαμιάν, Τσάτσου η μπάλα κατέληξε στον κορυφαίο και στην Βάρδα Γιαννόπουλο ο οποίος μπήκε από δεξιά και την έκοψε στο πέναλτι αλλά ο Πήλιος αρχικά και στην συνέχεια ο Χατζηστάμου δεν πρόλαβαν να την σπρώξουν στα δίχτυα. Στο 16’ μετά από φάουλ του Ακασού ο Πήλιος κατέβασε ωραία την μπάλα και σούταρε αλλά έδιωξε ο Καπούταγλης. Στο β΄ μέρος  ο ΠΑΟΒ είχε τον πλήρη  έλεγχο του ματς,  αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να απειλήσει σοβαρά την εστία του Μπροκάκη, παρά σε μια φάση στο 57’ όταν μετά από κόρνερ του Μάζη ο Νικολόπουλος έκανε την κεφαλιά αλλά ο Παλιγγίνης έδιωξε σε κόρνερ, επί της γραμμής τέρματος! .

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: Καπούταγλης (46’ Κωνσταντινόπουλος), Κουργιαλάς (70’ Παλιάτσας), Χούσα, Νικολόπουλος (84’ Σώκαλης), Δημητρίου, Ανδριέλος (46’ Σιδέρης), Πολίτης (46’ Μάζης), Ντομάς (46’ Καρούτης), Μελετίδης (77’ Ράλλης), Κωνσταντινίδης (73’ Καλογερόπουλος), Λιόσης.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μπροκάκης (46’ Παλιγγίνης), Σβίγγος, Αλιού (46’ Γεωργιόπουλος), Ακασού, Μπίζος, Αμπραχαμιάν (62’ Μάραντος), Πήλιος (77’ Κωστόπουλος), Μούσα Γκάι, Τσάτσος, Γιαννόπουλος, Χατζηστάμου.

* Το προσεχές Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου ο ΠΑΟΒ θα αντιμετωπίσει στη Βάρδα τον Αστέρα Αμαλιάδας σε νέο και πολύ δυνατό φιλικό.

Η τελετή παρουσίασης  της νέας φανέλας  του ΠΑΟΒ!

* Αμέσως μετά το φιλικό  με τον Τσικλητήρα Πύλου , έγινε στο (πρώην) δημαρχείο Βάρδας, η  εκδήλωση παρουσίασης της νέας φανέλας του ΠΑΟΒ και των χορηγών για τη σεζόν 2017-2018. Στη σεμνή τελετή, παρουσιάστηκαν οι τέσσερεις φανέλες της νέας σεζόν , που είναι χορηγία  των ΙΕΚ  ΣΜΑΡΝΑΚΗ! Παρουσία της υπεύθυνης των ΙΕΚ κας  Κωνσταντίνας Σμαρνάκη καθώς επίσης και του εκπροσώπου της οικογένειας Σμαρνάκη , κ. Κώστα  Σμαρνάκη, του Δ.Σ. του ΠΑΟΒ και σύσσωμου του ποδοσφαιρικού τμήματος, και φυσικά πολλών φίλων της ομάδας !  Πριν την παρουσίαση , εκ μέρους  του Δ.Σ. του ΠΑΟΒ,  ο ισχυρός παράγοντας της ομάδας κ. Γιάννης Λέντζας  στη σύντομη ομιλία του, ευχαρίστησε για την χορηγία αυτή τα ΙΕΚ Σμαρνάκη, υποσχόμενος ότι οι παίκτες του ΠΑΟΒ  θα προσπαθήσουν  να τιμήσουν αυτή τη χορηγία!

Ο  ΠΑΟΒ  συμπαρίσταται στον Πλαστουργό!

ΔΙΟΝΥΣΗ ΠΛΑΣΤΟΥΡΓΕ , ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ

«Περαστικά ΔΙΟΝΥΣΗ …   Καλή ανάρρωση …

Ξανά δυνατός και σύντομα κοντά μας. Σκέψου μόνο τη στιγμή που θα ξαναπατήσεις το γήπεδο…
Τις πιο θερμές ευχές μας απ ‘τους συναδέλφους σου ποδοσφαιριστές, το διοικητικό συμβούλιο και τον φίλαθλο κόσμο του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ για τα περαστικά να έχεις!
Όλες μας οι σκέψεις και προσευχές είναι κοντά σου.
Καλή δύναμη παικταρά. Σιδερένιος!»

Όλη η επικαιρότητα