ΠΑΟ Βάρδας: Χωρίς Μικελάτο, Μπούνα στη Ραφήνα!

Photo: V.Dimitropoulos

Στην τελική ευθεία  της προετοιμασίας  του,  ενόψει του  Κυριακάτικου ματς πρωταθλήματος στην Ραφήνα με αντίπαλο την τοπική Θύελλα, μπαίνει από σήμερα  ο ΠΑΟ Βάρδας, έχοντας βέβαια την ψυχολογία  του  στα  ύψη, από τη μεγάλη νίκη  – πρόκριση  στο κύπελλο, στον Πύργο κόντρα στον Πανηλειακό.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το μυαλό  του δεν είναι στραμμένο στο κύπελλο και στον πρώτο  ημιτελικό  της ερχόμενης  Τετάρτης κόντρα  στον Ξενοφώντα, όπου οι «πράσινοι» θέλουν νίκη – πρόκριση από το πρώτο κιόλας  ματς!

Καθώς η ομάδα της Βουπρασίας , έχοντας  εδώ και καιρό εξασφαλίσει την άνετη παραμονή στην Γ΄ εθνική,  έχει ως  μοναδικό στόχο το κύπελλο. Αφού άλλωστε είναι κάτι που έχει γνωστοποιηθεί, το προηγούμενο διάστημα κι από τις δηλώσεις των ανθρώπων της ομάδας, ενώ να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΒ, δεν το έχει κατακτήσει ποτέ άλλοτε ως τώρα στα τόσα χρόνια που διεξάγεται, ο θεσμός.

Για το ματς της  Κυριακής  στην  Αθήνα , δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Μικελάτος (που θα εκτίσει την τρίτη από τρεις αγωνιστικές λόγω προηγούμενης κόκκινης κάρτας), ενώ θα απουσιάσει  και ο Μπούνας που αποβλήθηκε στο ματς κυπέλλου κόντρα στον Πανηλειακό!