Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: «Δένει» τα μετόπισθεν με Δημητρίου!

Ακούστε το άρθρο

Έχει πάρει φόρα και δε σταματά με τίποτα στα μεταγραφικά ο ΠΑΟ Βάρδας αφού μετά τους Κωνσταντινίδη, Μελετίδη, Μάζη και Χούσα, οι πράσινοι ανακοίνωσαν χθες την απόκτηση του Άγγελου Δημητρίου ο οποίος αγωνίζεται στο χώρο της άμυνας και αναμένεται να δυναμώσει αισθητά τα μετόπισθεν του συγκροτήματος του Ηλία Φωτόπουλου.

Ο Πατρινός υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός (1,89 μ.), γεννημένος στις 18 Απριλίου 1994,  ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Δαβουρλή Κ. ’92, για να συνεχίσει στην Κ20 του Ατρόμητου, στον Ιωνικό Νίκαιας, στο Φωκικό και την ΑΕ Καραϊσκάκης. Τελευταίος του σταθμός ήταν η Παναχαϊκή.

Η ανακοίνωση

«Η ομάδα του ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΥ ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον ΑΓΓΕΛΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ έναν ποδοσφαιριστή με παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο. Πρόκειται για έναν δυνατό και υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό και η ομάδα του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ τον απέκτησε ενεργώντας άμεσα καθώς έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή.
Καλωσορίζουμε τον ΑΓΓΕΛΟ στην μεγάλη οικογένεια της ομάδας και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με την φανέλα της ΒΑΡΔΑΣ».

Αγγ. Δημητρίου: «Χαρούμενος θα φοράω τη φανέλα του ΠΑΟΒ!»

Στις πρώτες του δηλώσεις, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της «Μπάρτσα» δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που θα φοράω την φανέλα της ΒΑΡΔΑΣ την νέα χρονιά. Υπόσχομαι από την δική μου πλευρά ότι θα προσπαθήσω να κάνω τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο και θα δώσω τον καλυτερό μου εαυτό ώστε να δικαιώσω τις προσδοκίες τόσο της διοίκησης και προπονητών , όσο και των φιλάθλων.
Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά, να έχουμε υγεία και με την σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο να φέρουμε επιτυχίες στην ομάδα»

Στις 2 Αυγούστου ξεκινά η προετοιμασία

Στο μεταξύ, όπως αποφασίστηκε από τον τεχνικό Ηλία Φωτόπουλο, την Τετάρτη 2 Αυγούστου οι «πράσινοι» θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τη νέα χρονιά, με την πρώτη προπόνηση στο γήπεδο να διεξάγεται στο «Γρ. Καλάκος».

Όλη η επικαιρότητα