Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας – Διαγόρας Βραχνείκων 2 – 1: Σπουδαία νίκη με ανατροπή…

Ακούστε το άρθρο

Με σπουδαία νίκη,  η αξία της οποίας θα φανεί στην πορεία του πρωταθλήματος, ξεκίνησε το 2019  και στο «Γρ. Καλάκος» της Βάρδας,  ο πάντα δυνατός εκεί ΠΑΟ Βάρδας! Άλλωστε είχαμε γράψει και πριν το ματς αυτό, ότι για να έχει αξία η εκτός έδρας νίκη στο Μενίδι επί του Αχαρναικού , έπρεπε πάση θυσία να έρθει χθες η νίκη! Και αυτή ήρθε…, έστω και αν χρειάστηκε η ανατροπή του σκορ, που σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα, και ιδίως την ήττα του Παλληνιακού στην έδρα του από τον πρωτοπόρο Ιάλυσο Ρόδου, έφερε τους «πράσινους» του Μίκι Τσίρκοβιτς  μόνους στην 3η θέση της βαθμολογίας του 6ου ομίλου της Γ΄ εθνικής!

Οι φάσεις και τα γκολ
του αγώνα

Ανοιχτό ματς έγινε στο πρώτο είκοσι -πεντάλεπτο, αλλά κυρίως στο χώρο του κέντρου και μέχρι έξω από τις περιοχές,  χωρίς φάσεις μέσα σε αυτές! Όπου είχαμε από μια καλή στιγμή για κάθε ομάδα στο διάστημα αυτό. Αρχικά ένα σουτ του Θ. Νικολόπουλου για τον ΠΑΟΒ άουτ,  κι ένα του Παπαδόπουλου για τον Διαγόρα που έδιωξε σωτήρια ο Δημόπουλος του ΠΑΟΒ.  Όμως καλή στιγμή για τον ΠΑΟΒ και στο 30′ με τον Μπούνα, που σούταρε σύριζα άουτ.  Ετσι με το σκορ στο 0 – 0, πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια, και τα Βραχνέικα να είναι αυτά που αιφνιδίασαν στην επανάληψη πρώτα! Έτσι στο 59′ ο Τσιριγώτης  εντελώς αναπάντεχα, έκανε το 0-1 για τον Διαγόρα, «παγώνοντας» τη Βάρδα!  Όμως για λίγο, καθώς η απάντηση ήταν άμεση! Καθώς η ισοφάριση για τον ΠΑΟΒ ήρθε στο 61′  με τον Μπούνα (1 – 1). Έκτοτε  μάλιστα ο  ΠΑΟΒ ανέβασε  ρυθμούς, πίεσε κατά κράτος τα Βραχνέικα, ιδίως μετά το 70′, και αφού είχε στο 72′ δοκάρι σε κεφαλιά του Θ. Νικολόπουλου, έφτασε στην ανατροπή  και  το 2-1στο 81′ από τον Γούρμο !

ΠΑΟΒ: Δημόπουλος, Λιόσης, Ντάζος, Δ. Νικολόπουλος, Πέκεζ (56′ Αγουρίδης), Π. Πολίτης, Γ. Πολίτης, Ντόμας, Θ. Νικολόπουλος (84′ Ξύδης), Γούρμος, Μπούνας

Διαγόρας Βραχν.: Μπαμπούνης, Δριμάλας, Γκέγκα, Ρίλντι, Α. Τρίγκας, Ν. Τρίγκας, Σταυρόπουλος (75′ Καταβάτης), Παπαδόπουλος (73′ Τριανταφυλλόπουλος), Τσιριγώτης, Γεωργαντόπουλος, Σχοινάς (64′ Καλλιτσουνάκης)

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι απών για τους γηπεδούχους, εκτός του τιμωρημένου Μικελάτου, ήταν  κι ο άρρωστος Ζέλιος, ενώ δεν ξεκίνησε από την αρχή, ο όχι πλήρως έτοιμος Αγουρίδης…

Όλη η επικαιρότητα