Ποδόσφαιρο

ΠΑΟ Βάρδας: Διάλλειμα με κύπελλο !

Ακούστε το άρθρο

Κλίμα αισιοδοξίας επικρατεί πλέον στις τάξεις του ΠΑΟ Βάρδας, μετά την νέα επιτυχία κόντρα στον Διαγόρα Βραχνεϊκων.

Οι «πράσινοι» που είχαν κάνει ένα πολύ μέτριο ξεκίνημα, ήθελαν το απόλυτο στα δυο απανωτά εντός έδρας ματς  με Παναρκαδικό και Διαγόρα και από τη στιγμή που αυτό επετεύχθη, έχουν κάθε λόγο να αισιοδοξούν.

Ο ΠΑΟΒ έχει δέκα βαθμούς πλέον στο ενεργητικό του βρισκόμενος για πρώτη φορά πάνω από τη  ζώνη του υποβιβασμού και στη «Μπάρτσα» το μόνο που θέλουν είναι  να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς.

Σε  ότι έχει να κάνει με τη συνέχεια, αυτή περιλαμβάνει δυο παιχνίδια κυπέλλου για τον ΠΑΟΒ ενώ  το   επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος είναι με τον Αστέρα στην Αμαλιάδα την  Κυριακή 3 Δεκεμβρίου.

Όσον αφορά τα ματς κυπέλλου, την προσεχή Πέμπτη η Βάρδα παίζει με τον Ηλειακό Βαρθολομιού. Ένα ματς που δεν θα γίνει στο Βαρθολομιό βάση προγράμματος, αλλά στη Βάρδα κατόπιν απαίτησης του Ηλειακού, ενώ την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου υπάρχει το ματς στη Ν. Μανωλάδα  με τη  Δόξα.

Αναμετρήσεις με το δικό τους  ξεχωριστό ενδιαφέρον, στις οποίες ο κ. Φωτόπουλος θα χρησιμοποιήσει και ποδοσφαιριστές που μέχρι τώρα έχουν πάρει  σχετικά λίγο χρόνο στο πρωτάθλημα.

Όλη η επικαιρότητα