Γ Εθνική

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: Δυνατά φιλικά με Ναυπακτιακό Αστέρα!

Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟΒ, συμφώνησε για δυο ακόμα φιλικά προετοιμασίας. Πιο συγκεκριμένα, στις 9 Σεπτεμβρίου, θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Ναυπακτιακό Αστέρα, ενώ στις 16 Σεπτεμβρίου, θα παίξει την άτυπη ρεβάνς στο «Γρηγόριος Καλάκος» της Βάρδας. Ήδη το πρόγραμμα των φιλικών αρχίζει πλέον να γεμίζει, καθώς έχουν ανακοινωθεί ήδη τα πρώτα. Η αρχή, θα γίνει στο «Γρηγόριος Καλάκος», στις 19 Αυγούστου, με αντίπαλο τον νεοφώτιστο Πανμομβριακό.

Πρώτο  ρεπό σήμερα για τους «πράσινους»!

Οι Πράσινοι, προπονήθηκαν για τελευταία  φορά το απόγευμα της Παρασκευής, και στη συνέχεια ο Μίκι Τσίρκοβιτς τους άφησε ελεύθερους το Σαββατοκύριακο,  ανανεώνοντας το ραντεβού για τη Δευτέρα, νωρίς το πρωί, οπότε και θα αρχίσει να ανεβαίνει κατακόρυφα η ένταση της προετοιμασίας, ξεκινώντας οι διπλές προπονήσεις!  

Παρελθόν και επίσημα ο Αγ. Δημητρίου!

Έναν χρόνο έπαιξε για την ομάδα του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ ο Αχαιός αμυντικός ποδοσφαιριστής ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Μέσα σ’ αυτό το όντως λίγο χρονικά διάστημα,  πρόλαβε και έδειξε πολλά απ’ το ταλέντο που διαθέτει και όλοι αναγνώρισαν ότι πρόκειται για έναν πολύ σπουδαίο ποδοσφαιριστή.
Επίσης όσοι τον έζησαν από πιο κοντά διέκριναν ότι πρόκειται και για έναν άνθρωπο με έναν εξαίρετο και ευγενή χαρακτήρα… Σε ανακοίνωσή του λοιπόν το Δ.Σ. του ΠΑΟΒ αναφέρει:   «Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι ο αμυντικός ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ αποτελεί παρελθόν, με τον Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ και ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας. Τον ευχαριστούμε για αυτά που πρόσφερε στην ομάδα μας τον ένα χρόνο παρουσίας του.
Ο Σύλλογος εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Όλη η επικαιρότητα