Γ Εθνική

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: Ευχές σε Ανδριέλο – Πλησιάζει ο Ντάζος – Χειρουργήθηκε ο Π. Πολίτης

Ακούστε το άρθρο

Μπορεί ο Νίκος Ανδριέλος το φετινό καλοκαίρι να αποχαιρέτησε την Βάρδα και τον ΠΑΟΒ, ωστόσο στην «Μπάρτσα» δεν ξεχνούν την προσφορά του και με αφορμή την χαρμόσυνη είδηση της γέννησης του γιου του, η διοίκηση του συλλόγου ευχήθηκε στον δυναμικό αμυντικό με τα κάτωθι λόγια:

«Ο για πολλά χρόνια Βαρδαίος στην καταγωγή ποδοσφαιριστής μας και ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο της  ομάδας μας ο Νίκος Ανδριέλος και η σύζυγός του Γιώτα από σήμερα (σ.σ. χθες) είναι πιο ευτυχείς αφού έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Η ομάδα του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ εύχεται να ζήσει το νεογέννητο και εγκάρδια συμμετέχει στη χαρά σας με ένα μεγάλο καλωσόρισμα στο μικρότερο μέλος της οικογένειας σας. Να είναι γερό και τυχερό σε όλη του την ζωή.»

Σε καλό δρόμο του Ντάζου

Στα μεταγραφικά, ο ΠΑΟΒ βρίσκεται κοντά στην ανακοίνωση της απόκτησης του Γ. Ντάζου ο οποίος θα φορέσει τη φανέλα των πράσινων της Βουπρασίας εκτός αν προκύψει κάτι απρόοπτο. Ο Αχαιός αμυντικός διακρίθηκε ιδιαίτερα στην Αχαϊκή όπου αγωνίζονταν πετυχαίνοντας μάλιστα δύο πανέμορφα γκολ φέτος με το Διαγόρα Βραχνεΐκων και πέρσι με τη Παναχαϊκή. Ήδη μάλιστα, έχει κάνει και κάποιες προπονήσεις με τον ΠΑΟΒ τις προηγούμενες μέρες.

Χειρουργείο ο «Πέρι»

Στα δυσάρεστα, ο Περικλής Πολίτης τραυματίστηκε στα ζυγωματικά  πριν μια εβδομάδα στην προπόνηση και ενώ η αρχική διάγνωση στην Πάτρα δεν έδειξε κάτι σοβαρό, τη Δευτέρα έκανε αξονική και διεγνώσθη κάταγμα. Άμεσα προχώρησε σε χειρουργείο και θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους σε δύο μήνες περίπου.

Όλη η επικαιρότητα