Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Έμειναν και οι Κωνσταντινόπουλος, Καλογερόπουλος!

Ακούστε το άρθρο

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η στελέχωση του ρόστερ του ΠΑΟ Βάρδας για τη νέα σεζόν τουλάχιστον όσον αφορά τις ανανεώσεις.

Έτσι, μετά τον Νίκο Ντόμα που έχει «ριζώσει» για τα καλά στην Βουπρασία, ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ηλία      Φωτόπουλου θα παραμείνουν και οι Θανάσης Κωνσταντινόπουλος και Θανάσης Καλογερόπουλος.

Ο ικανότατος πορτιέρο εντάχθηκε πριν δυο χρόνια στην «Μπάρτσα» προερχόμενος από την Αχαϊκή και κατάφερε να πείσει για τις ικανότητες του διοίκηση και προπονητή και παρά το γεγονός ότι πέρσι από ένα σημείο και μετά έχασε τη θέση του βασικού από τον Καπούταγλη ανανέωσε με τον ΠΑΟΒ.

Ο ταλαντούχος Καλογερόπουλος έκανε πέρσι το άλμα από το Κουρτέσι και δείχνοντας ψήγματα του ταλέντου στα ματς που αγωνίστηκε έδωσε τα διαπιστευτήρια του και φέτος αναμένεται να έχει ακόμα μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.

Να αναφέρουμε ότι χρονικά έχουν προηγηθεί χρονικά κι οι ανανεώσεις των Γιώργου Πολίτη, Νίκου Ανδριέλου, Ραφαήλ Σιδέρη, Θόδωρου Καρούτη, Δημήτρη Νικολόπουλου, Θανάση Παλιάτσα.

Η ανακοίνωση

«Στον ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟ θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για ακόμα μία αγωνιστική περίοδο ο τερματοφύλακας  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ και ο επιθετικός ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ. Εκτιμώντας την προσπάθεια και την διάθεση καθώς την απαράμιλλη αγωνιστικότητα τους και την ευπρέπεια που τους διακρίνει, είναι σίγουρο και με το παραπάνω ότι και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, για να πετύχει η ομάδα μας, τους φιλόδοξους στόχους που έχει χαράξει η διοίκηση. Η διοίκηση και η οικογένεια του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ τους ευχαριστεί για την συνεργασία τους και τους εύχεται υγεία, δύναμη και προσωπική επιτυχία για τη σεζόν που έρχεται».

Παρελθόν ο Γούρμος

Αντίθετα, όπως όλα δείχνουν ο έμπειρος Βαρδαίος επιθετικός Ανδρέας Γούρμος δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της πόλης καταγωγής του, την φανέλα της οποίας φόρεσε τόσο πέρσι όσο και για πολλά χρόνια στο παρελθόν. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, έχει ήδη πάρει την ελευθέρας του και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Όλη η επικαιρότητα