Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Επιστρέφει ο Κώστας Κωνσταντινίδης – Ανανεώνει με Ντόμα και Νικολόπουλο

Ακούστε το άρθρο

Μια μεγάλη επιστροφή θα έχουμε στην ομάδα του ΠΑΟΒ αφού ο Κώστας Κωνσταντινίδης, που έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή πριν από λίγες μέρες, αποκάλυψε χθες σε ραδιοφωνικό σταθμό της Πάτρας ότι συμφώνησε με τους «πράσινους» και επιστρέφει στην Βάρδα.

Ο Κώστας Κωνσταντινίδης έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα της Βάρδας, στην παρουσία του εκεί, και σίγουρα με την εμπειρία του μπορεί να βοηθήσει πολύ τους «πράσινους» στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι Ντόμας – Νικολόπουλος

Μέσα στις επόμενες μέρες (ίσως και ώρες), αναμένεται να έχουμε ανακοινώσεις από τους  «πράσινους» της Βουπρασίας, αφού υπάρχουν συζητήσεις και με παίκτες που ήταν στο ροστερ της ομάδας πέρσι, αλλά και με αθλητές που είναι διαθέσιμοι στην μεταγραφική αγορά.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο ΠΑΟ Βάρδας θέλει να παραμείνουν οι Νίκος Ντόμας και Δημήτρης Νικολόπουλος, παίκτες που έχουν προσφέρει πολλά και μπορούν να προσφέρουν και στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η διοίκηση των «πράσινων» είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τους δυο παίκτες και δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν σήμερα ή αύριο.

Επίσης υπάρχουν συζητήσεις και με άλλους παίκτες που έπαιζαν πέρσι στην ομάδα (ήδη ανανέωσε ο αρχηγός Γιώργος Πολίτης), αφού στον ΠΑΟΒ θέλουν να παραμείνει ο βασικός κορμός που όλα αυτά τα χρόνια έχει να επιδείξει σημαντικές επιτυχίες στη Γ’ Εθνική.

Και αφού ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με το περσινό έμψυχο υλικό, οι «πράσινοι» θα κινηθούν και για την απόκτηση κάποιων παικτών, που μπορούν να βοηθήσουν σε καίριες αγωνιστικές θέσεις.

Όλη η επικαιρότητα