ΠΑΟ Βάρδας: Εξελίξεις μετά τις 15 Ιουνίου

Η εκλογή του Γιάννη Λέντζα στη θέση του Δημάρχου του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης, δεν επηρεάζει σε τίποτα τις εξελίξεις στον ΠΑΟΒ, καθώς ο ίδιος μπορεί να  μην έχει χρόνο πλέον  για να  αφοσιωθεί πολύ στην μεγάλη του αγάπη τον ΠΑΟΒ, όμως υπάρχει πίσω μια σειρά ικανών προσώπων,  τα οποία στελέχωναν τη διοίκηση, τα οποία μπορούν  να καθοδηγούν με σιγουριά και χωρίς προβλήματα την ομάδα, με την στήριξη φυσικά και κάποιων νέων παραγόντων.

Το επόμενο διάστημα, θα καθίσουν οι εμπλεκόμενες πλευρές κάτω να συζητήσουν και από εκεί  και πέρα θα καθοριστούν οι αποφάσεις που θα ληφθούν, που θα έχουν να κάνουν με τη στελέχωση της διοίκησης, τον καταρτισμό του προϋπολογισμού, τις συνομιλίες με προπονητή, παίκτες κ.λπ. Όλα αυτά βέβαια μετά τις 15 Ιουνίου, καθώς ο χρόνος δεν έχει παρέρθει! Ο Παμβουπρασιακός άλλωστε, είναι μια ομάδα που κάθε χρόνο συνηθίζει να προετοιμάζει τη νέα σεζόν από νωρίς.

Ο προγραμματισμός είναι μέρος της νοοτροπίας του ΠΑΟΒ,  και κάτι τέτοιο φαίνεται ότι θα ισχύσει και φέτος, έστω και αν ακόμα είναι πάρα πολύ πρώιμη η οποιαδήποτε συζήτηση. Πάντως σε ότι αφορά το περσινό έμψυχο  δυναμικό, μπορεί και εδώ να μην έχουν ξεκινήσει  οι διαπραγματεύσεις, όμως οι  περισσότεροι παίκτες του περσινού ρόστερ , ιδίως τώρα με την εκλογή Λέντζα, θέλουν να παραμείνουν στον ΠΑΟΒ!

Αντίθετα κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με τον τεχνικό Μίκι Τσίρκοβιτς! Όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία της υγείας του! Πάντως  τόσο  ο Τσίρκοβιτς, οσο και αρκετοί ποδοσφαιριστές των «πρασίνων», στήριξαν την προσπάθεια του Γιάννη Λέντζα, και ήταν στην Βάρδα το βράδυ της περασμένης Κυριακής, λαμβάνοντας μέρος στους πανηγυρισμούς!