Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας-ΙΕΚ Σμαρνάκη: Χωρίς Γούρμο , Λιόση στη Ζαχάρω!

Ακούστε το άρθρο

Με απογευματινή προπόνηση, συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του ΠΑΟΒ, η οποία όμως θα ολοκληρωθεί σήμερα, με ένα ελαφρύ χαλάρωμα, ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα στη Ζαχάρω για τον 7ο  όμιλο της Γ΄ εθνικής!

Απέναντι στον απογοητευμένο πλέον τοπικό Ολυμπιακό, όπου ο ΠΑΟΒ θα επιδιώξει νέο τρίποντο, ώστε να ανέβει κι άλλο βαθμολογικά! Άλλωστε το κλίμα στους «πράσινους» του ΠΑΟ Βάρδας , μετά τη νέα επιτυχία κόντρα στον Διαγόρα Βραχνεϊκων με σκορ 3-0, είναι άκρως εντυπωσιακό,  καθώς η  ομάδα μετρά ένα σερί  τεσσάρων επιτυχιών , χωρίς μάλιστα να έχουν δεχθεί γκολ.

Η «Μπάρτσα» πλέον βρίσκεται στην πέμπτη θέση έχοντας κάθε δικαίωμα να αισιοδοξεί για ακόμα πιο ψηλά, βάσει και του προγράμματος το οποίο σε θεωρητικό επίπεδο είναι βατό. Για αυτό  το μόνο που θέλουν στον ΠΑΟΒ , είναι να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς,  ώστε να «σφραγίσουν» και «μαθηματικά» την παραμονή  τους στη Γ΄ εθνική! Και βέβαια δεν ξεχνούν το κύπελλο της ΕΠΣΗ, το όποιο κυνηγούν εδώ και χρόνια!

Ήδη  η ομάδα βρίσκεται στους  «4» του θεσμού, έχοντας μπροστά της να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αλφειού σε διπλούς αγώνες , για να βρεθεί στο μεγάλο τελικό!  Στη Βάρδα δια στόματος του τεχνικού τους Μίκι Τσίρκοβιτς τονίζουν, χαρακτηριστικά: «η τώρα η ποτέ»!

Όλη η επικαιρότητα