Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας ΙΕΚ Σμαρνάκη: Ευκαιρία να ξεφύγει

Ακούστε το άρθρο

Αποστολή εξετελέσθη για τον ΠΑΟ Βάρδας κόντρα στον Πανηλειακό, με τους πράσινους να παίρνουν έστω και δύσκολα τη νίκη κόντρα στους ερυθρόλευκους με το τέρμα του νεαρού Παναγάκη και να ξεφεύγουν από την ζώνη του υποβιβασμού.

Ζητούμενο τώρα για τον Ντ. Σπυρόπουλο και τους παίκτες του, το χτίσιμο ενός σερί το οποίο θα τους απομακρύνει κι άλλο από τις επικίνδυνες θέσεις και χωρίς το άγχος που προκαλεί το αίσθημα της επιβίωσης, να μπορέσουν αν ξεδιπλώσουν στο γήπεδο τις αρετές που διαθέτουν ως ομάδας.

Την ερχόμενη Κυριακή, η «Μπάρτσα» θα κάνει το κοντινό ταξίδι μέχρι το «Φ. Αραβαντινός» της Πάτρας για να αντιμετωπίσει την τοπική Θύελλα στο προτελευταίο παιχνίδι του α’ γύρου στον 7ο όμιλο.

Οι πράσινοι θέλουν και μπορούν να φύγουν με το διπλό αφού και πιο έμπειροι είναι αλλά και ποιοτική ως ομάδα ενώ με ενδεχόμενη νίκη, δεν θα πάρουν απλά ακόμα μια βαθιά βαθμολογική ανάσα αλλά επί της ουσίας θα ψαλλιδίσουν σε πολύ μεγάλο ποσοστό και τις ελπίδες των Αχαιών για την παραμονή.

Το θετικό για τον τεχνικό του συλλόγου είναι πως επιστρέφουν από τιμωρία οι Λιόσης, Βαζ και Γούρμος και θα έχει πλέον ένα γεμάτο οπλοστάσιο για να διεκδικήσει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του κόντρα σε έναν αντίπαλο που είναι σαφώς στα μέτρα του.
Πατέρας ο Γούρμος, ευχές από τον ΠΑΟΒ

Η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟ Βάρδας εύχεται στον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Γούρμο και την σύζυγό του για το νέο μέλος της οικογένειάς τους. Καλώς ήρθε! Να σας ζήσει! Να είναι γερό και καλότυχο το νεογέννητο. Μακάρι η ζωή του να είναι γεμάτη υγεία και αγάπη! Να έχετε μια ευτυχισμένη ζωή όλοι μαζί!

Όλη η επικαιρότητα