Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας-ΙΕΚ Σμαρνάκη: Μετρά απουσίες ενόψει Βλαχιώτη!

Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟ Βάρδας ύψωσε ανάστημα την Κυριακή απέναντι στην Σπάρτη και αν δεν έμενε νωρίς στο ματς με δέκα παίκτες, θα μπορούσε να είχε πάρει ακόμα και τη νίκη που τόσο ανάγκη είχε για να ξεκολλήσει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι πράσινοι πάντως δεν απογοητεύονται και αισιοδοξούν ότι στον β’ γύρο θα πάρουν τους βαθμούς που χρειάζονται για να φτάσουν στην παραμονή ενώ σειρά τώρα έχει ένα ακόμα δύσκολο ματς, κόντρα στον έτερο Λάκωνα της κατηγορίας, τον πρωτοπόρο Αστέρα Βλαχιώτη.

Ένα ματς στο οποίο η «Μπάρτσα» θα παραταχθεί «λαβωμένη» με το ήδη – εκ προοιμίου – δύσκολο έργο της να γίνεται ακόμα δυσκολότερο απέναντι στο ποιοτικό συγκρότημα του Γ. Κούτση που φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για την άνοδο.

Ο Μ. Τσίρκοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Κάρδαρη (αποβλήθηκε με τη Σπάρτη), Αγουρίδη και Νικολόπουλου (συμπλήρωσαν 4 κίτρινες) ενώ τραυματίας παραμένει ο Σιδέρης. Αντίθετα, εξέτισε και επιστρέφει ο Σαμπανέι.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες του ΠΑΟΒ κινούνται και για την ενίσχυση της ομάδας, αναζητώντας τουλάχιστον έναν επιθετικό εκτός Ηλείας που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά ενώ δίαυλος επικοινωνίας έχει ανοίξει εκ νέου με την Παναχαϊκή προκειμένου να δουν αν υπάρχει δυνατότητα απόκτησης ορισμένων ποδοσφαιριστών ως δανεικοί.

Την περασμένη Τρίτη τέλος, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟ Βάρδας βρέθηκε στο γραφείο του Δήμαρχου Ανδραβίδας – Κυλλήνης και στυλοβάτη της ομάδας Γιάννη Λέντζα προκειμένου να του ευχηθεί για την ονομαστική του εορτή.

Η διοίκηση ,το τεχνικό τιμ καθώς και οι  ποδοσφαιριστές μας, ευχήθηκαν στον κ. Λέντζα να έχει υγεία και δύναμη για το πολυεύθυνο έργο του και πλούσιο τον φωτισμό του Θεού σε κάθε του δραστηριότητα προς όφελος των πολιτών του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης.

Επίσης, όλοι τον ευχαρίστησαν για την μέχρι τώρα υποδειγματική μεταξύ τους συνεργασία

Όλη η επικαιρότητα