Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας – ΙΙΕΚ Σμαρνάκη: Φιλική νίκη με σκορ 3 -1 επί της Ζαχάρως!

Ακούστε το άρθρο

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον φιλικό ματς προετοιμασίας  που έγινε χθες το απόγευμα στη Βάρδα, ο πάντα δυνατός ΠΑΟΒ, επικράτησε με σκορ 3 -1 του «νεοφώτιστου»  στη Γ΄ εθνική  Ολυμπιακού  Ζαχάρως , που έδειξε ότι θέλει ακόμα δουλειά!

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Γάλλος  με καταγωγή από τη Γουινέα, επιθετικό, Βάλτερ Βαζ (Walter Correa Vaz). Ο 29χρονος (γεν. 24/05/1990), υψηλόσωμος 1.95 μ., παίκτης, έπαιξε πέρυσι στην Ελλάδα και τη Γ’ Εθνική με τον Αμβρυσσέα Διστόμου Βοιωτίας, ενώ πρόπερσι έπαιξε με την Harnosads F.F (Γ’ Σουηδίας) και προηγούμενα σε συλλόγους, Γαλλίας, Ουρουγουάης, Χονγκ Κονγκ. Ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 20΄με φάουλ, ενώ στο 35΄με πλασέ έγραψε το 2 – 0! Από κει και πέρα, η Ζαχάρω ισορρόπησε και μείωσε στο 40΄με πέναλτι του Φ. Παναγόπουλου που κέρδισε από τον Χριστόπουλο! Το τελικό 3 – 1 διαμόρφωσε στο 65΄ο Σαμπανέι ύστερα από ασίστ του Παπαλάμπρου!

Την Κυριακή υποδέχεται την Ένωση Πελλάνας – Σπάρτης του Μ.Τσίρκοβιτς!

Τα φιλικά του ΠΑΟΒ θα συνεχιστούν την ερχόμενη Κυριακή, καθώς στην Βάρδα θα υποδεχτεί την Ενωση Πελλάνας – Σπάρτης του περσινού της προπονητή,  Μίκι Τσίρκοβιτς!

Όλη η επικαιρότητα