Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Ικανοποίησε στο πρώτο φιλικό στο Ριόλο

Ακούστε το άρθρο

Πολύ καλές εντυπώσεις, αν και κουρασμένος από τις συνεχείς και εξαντλητικές προπονήσεις, άφησε χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Ριόλου – Αχαΐας ο δυνατός φέτος ΠΑΟΒ του Μίκι Τσίρκοβιτς, επικρατώντας των «νεοφώτιστων» του 5ου ομίλου της Γ΄ εθνικής με σκορ 2 – 1! Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν θέλει δουλειά, και κάποιους… παίκτες πίσω στην άμυνα!

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα!

Μόλις στο 11΄ωραίο φάουλ του Λιόση στον Μπούνα , κεφαλιά – πάσα αυτού στον Μικελάτο που σουτάρει στο οριζόντιο δοκάρι! Στο 20΄  κόρνερ αυτή τη φορά του Λιόση και κεφαλιά του Μπούνα, έφυγε σύριζα άουτ! Στο 22΄σεντρα – σουτ του Δ. Νικολόπουλου στο οριζόντιο δοκάρι! Στο 35΄από ασίστ του Μικελάτου στο Γούρμο, ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε, με τον Λιόση από τα «έντεκα βήματα» να κάνει το 0 – 1! Όμως στο 41΄ ο Γρ. Νιφορόπουλος σε κόψιμο από φάουλ, με δυνατό σουτ, έγραψε το 1 – 1, που ήταν και σκορ α΄ ημιχρόνου! Στην επανάληψη και στο 53΄νεα ασίστ του Μικελάτου στον Μπούνα και σουτ του τελευταίου έδιωξε δύσκολα ο γκολκίπερ Καραμανλής! Στο 58΄δυνατό σουτ του Π. Νιφορόπουλου έδιωξε επίσης δύσκολα ο Κωνσταντινόπουλος! Ενώ στο 74΄δυνατό σουτ του Μικελάτου αυτή τη φορά, κατέβασε… εντυπωσιακά ο Καραμανλής και πάλι, σε κόρνερ! Τελικά στο 88΄ ύστερα από έξοχο συνδυασμό Μικελάτου και Μπούνα, ο τελευταίος έβγαλε τη σέντρα και ο Ντόμας με άπιαστη κεφαλιά έγραψε το τελικό 1 – 2!

Ο  Μίκι Τσίρκοβιτς χρησιμοποίησε τους: Λαδά(30΄ Κωνσταντινόπουλο, 60΄Δημόπουλος), Γ. Πολίτης(30΄ Σώκαλης – 60΄Παπαλάμπρου), Σιούλας(60΄Βραχνής), Νικολόπουλος Δ., Αγουριδης, Μπούνας, Νικολόπουλος Θ., Ντόμας, Γούρμος(60΄Ντάζος), Μικελάτος, Λιόσης.

Επόμενο φιλικό την Τετάρτη  με Ατρόμητο Πατρών!

Επόμενο φιλικό για τον ΠΑΟΒ προγραμματισμένο,  είναι την ερχόμενη Τετάρτη στη Βάρδα,  κόντρα στον Ατρόμητο Πατρών.  Ο Παμβουπρασιακός, έχει μπει πλέον σε μια φάση προετοιμασίας που θα γίνει το μοντάρισμα της ενδεκάδας. Όμως εκείνο που προβληματίζει τον Τσίρκοβιτς είναι το περιορισμένο ρόστερ. Οι απανωτοί τραυματισμοί, καθώς μετά τον Περικλή Πολίτη, στη λίστα προστέθηκε και ο Ραμαντάνης. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν μπορεί να ακολουθεί όλες τις προπονήσεις ο Ραφαήλ Σιδέρης, αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η απόκτηση αμυντικών, υπάρχουν μέρες στις οποίες δυσκολεύεται στη προπόνηση να δουλέψει το κομμάτι της τακτικής.

Ζήτησε παίκτες από τη διοίκηση ο Τσίρκοβιτς!

Κατόπιν αυτών και σε σύσκεψη που έγινε με τη διοίκηση πρόσφατα, ο Σέρβος εξέθεσε τις απόψεις του. Το γεγονός ότι δεν έχει αριστερό – πόδαρους στην ομάδα (χωρίς τον Ραμαντάνη ουσιαστικά η ομάδα δεν έχει αριστερό – πόδαρο), αλλά και ότι πρέπει να επισπευσθεί η απόκτηση κεντρικών αμυντικών, καθώς στο φιλικό στο Ριόλο,  έπαιξε με τον Αγουρίδη στο κέντρο της άμυνας. Ο Σέρβος, ζήτησε από τη διοίκηση να προχωρήσει σε απόκτηση αριστερό – πόδαρου και συγκεκριμένα μπακ, καθώς επίσης και δυο στόπερ!

Όλη η επικαιρότητα