Γ Εθνική

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: Kίνηση – ματ με Μικελάτο!

Ακούστε το άρθρο

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση δυναμώνοντας αισθητά την γραμμή κρούσης του προχώρησε ο ΠΑΟ Βάρδας που συμφώνησε και ανακοίνωσε τον Δημήτρη Μικελάτο!

Ιδιαίτερες συστάσεις για την αξία του 30χρονου επιθετικού που πέρυσι αγωνίστηκε στον πρώτο γύρο στη Γ’ Εθνική με τον Αστέρα Βλαχιώτη και στο δεύτερο στην Α’ Αιτωλοακαρνανίας με τον Ναυπακτιακό Αστέρα που πήρε το πρωτάθλημα δε χρειάζονται καθώς η πορεία του στον χώρο είναι γνωστή τα τελευταία χρόνια. Παλιότερα έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων και σε Κυπαρισσία, Εράνη, Δόξα Ν. Μανολάδας, Τσικλητήρα και Αχαϊκή.

Τον Δημήτρη Μικελάτο τον γνωρίζει πολύ καλά ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΒ Μίκι Τσίρκοβιτς, αφού έχουν συνεργαστεί με επιτυχία τόσο στον Αστέρα Βλαχιώτη, όσο και στη Δόξα Νέας Μανολάδας

Η ανακοίνωση

«Σε μεγάλη μεταγραφή προχώρησε η διοίκηση του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ καθώς υπήρξε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή ΜΙΚΕΛΑΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΥ και ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή μας πλέον υγεία και πολλές επιτυχίες και προσωπικές διακρίσεις».

Πάει και για Μπούνα

Η απόκτηση του Μικελάτου όπως φαίνεται άνοιξε την όρεξη στους ιθύνοντες των πράσινων οι οποίοι φέρονται να βρίσκονται κοντά σε ακόμα μια πολύ σπουδαία μεταγραφή αφού επαφές υπάρχουν με τον έμπειρο επιθετικό  Βασίλη Μπούνα, ο οποίος έχει σπουδαία διαδρομή στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα στη Β Εθνική με τον Παναιγιάλειο.

Όλη η επικαιρότητα