Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Κλείνει το Δ.Σ. – Ξεκίνησαν οι συναντήσεις για ανανεώσεις παικτών!

Ακούστε το άρθρο

Οσο παιρνούν οι μέρες πυκνώνουν  στον ΠΑΟΒ οι επαφές και οι συζητήσεις, με απώτερο στόχο τη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου το οποίο θα αποτελεί τη βάση προκειμένου η ομάδα να πορευτεί με επιτυχία για μια ακόμα σεζόν στη Γ’ Εθνική . Βέβαια κάτι ανακοινώσιμο ακόμα μπορεί να μην υπάρχει, αλλά τις τελευταίες ημέρες οι συζητήσεις προχώρησαν μεταξύ των μελών για τη δημιουργία του νέου   σχήματος. Άλλωστε, με τα ως τώρα δεδομένα, και με τις επαφές με επιχειρηματίες κι επαγγελματίες της περιοχής να έχουν πλέον προχωρήσει, πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι σχεδόν όλα τα άτομα από το απερχόμενο σχήμα, θα συνεχίσουν εκ νέου. Το μπάτζετ αναμένεται να είναι το ίδιο με το περυσινό (δεν υπάρχει δυνατότητα αύξησης σε τόσο δύσκολους οικονομικά καιρούς…). Κι από κει και πέρα, με την εμπειρία της “συνταγής” από τις σερί παρουσίες της ομάδας στην κατηγορία τα τελευταία χρόνια, κι όπως την απερχόμενη άκρως πετυχημένη σεζόν, ο ΠΑΟΒ ευελπιστεί ότι θα παρουσιαστεί ξανά δυνατός και ικανός να επαναλάβει μια πολύ καλή πορεία.

Με Ηλία  Φωτόπουλο και τη νέα περίοδο?

Ο Βαρδαίος τεχνικός Ηλίας Φωτόπουλος είναι σίγουρα το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας και τη νέα περίοδο, και ήδη του έχει μεταφερθεί από τους παράγοντες η επιθυμία για την παραμονή του. Πράγμα που σημαίνει ότι είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση!

Βασικός  στόχος η παραμονή του βασικού κορμού!

Να μείνει αναλλοίωτος κατά πολύ μεγάλο ποσοστό ο βασικός “κορμός” των παικτών, είναι ο βασικός στόχος των διοικούντων. Ήδη από την Πάτρα για τη Βάρδα κατηφόρισαν… το βράδυ του Σαββάτου τρεις Πατρινοί παίκτες των πράσινων. Οι Δημήτρης ΝικολόπουλοςΝίκος Ντόμας και Δημήτρης Αγουρίδης. Μαζί με μέλη της διοίκησης έφαγαν και συζήτησαν το ενδεχόμενο παραμονής τους στην ομάδα. Βασικοί και αναντικατάστατοι και οι τρεις την περασμένη  φετινή σεζόν,  αποτέλεσαν βασικά εργαλεία για τον Ηλία Φωτόπουλο. Μέλημα και των τριών είναι να παραμείνουν στο σύλλογο κάτι που άλλωστε επιθυμεί η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία της ομάδας. Και οι μεν και οι δε είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συνεργασία τους, και η συνάντηση μετά φαγητού έγινε σε άριστο κλίμα, με καλό φαγητό, καλό κρασί και μπύρα! Άλλωστε στον ΠΑΟ Βάρδας, όπως έχετε καταλάβει, το κλίμα είναι οικογενειακό και συχνά πυκνά καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν είχαμε… πλούσια τραπέζια.

Συμπέρασμα; Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός… Που σημαίνει πως θα είναι έκπληξη πρώτου μεγέθους αν δεν ανανεώσουν για ένα ακόμα χρόνο στον ΠΑΟ Βάρδας.

Όλη η επικαιρότητα