Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: «Κόκος»… ξανά!

Ακούστε το άρθρο

Με κάθε επισημότητα ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του Κώστα Κωνσταντινίδη ο ΠΑΟ Βάρδας, με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό να επιστρέφει στο «Γρ. Καλάκος» μετά και την προ διετίας συνεργασία των δυο πλευρών που άφησε σε αμφότερους τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Από την στιγμή μάλιστα που ο «Κόκος» αποχώρησε από την Παναχαϊκή, ο δρόμος για την επιστροφή του στην «Μπάρτσα» ήταν ορθάνοιχτος, μια επιστροφή που επισφραγίστηκε χθες με την κάτωθι ανακοίνωση εκ μέρους της διοίκησης του ΠΑΟΒ:

«Ο αγαπητός σε όλους μας «Κόκος»  είναι από τα αγαπημένα παιδιά των οπαδών της ομάδας μας και αυτό γιατί το προηγούμενο διάστημα που αγωνίστηκε στους πράσινους έκανε πράγματι εξαιρετικές εμφανίσεις ,και είμαστε κάτι παραπάνω από σίγουροι ότι και φέτος θα συνεχιστούν.

Με την εμπειρία του, τις παραστάσεις που έχει παίζοντας τόσα χρόνια σε υψηλό επίπεδο αλλά και με τον επαγγελματισμό που τον διακρίνει θα μας δώσει μεγάλη βοήθεια αγωνιστικά.

Η διοίκηση καλωσορίζει τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ και πάλι στην οικογένεια του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ και του ευχόμαστε υγεία,επιτυχίες και πολλά γκολ».

Από την πλευρά του ο 37χρονος ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος γιατί ήρθα πάλι σε μια ομάδα γεμάτη υγεία, σε μια ομάδα που χαίρεσαι να παίζεις ποδόσφαιρο.
Δεν βλέπω την ώρα να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες αλλά και πολλά παιδιά που υπήρξαμε μαζί στο προηγούμενο πέρασμα μου και να ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα μου.

Γνωρίζω πολύ καλά ότι οι φίλαθλοι  της ΒΑΡΔΑΣ με αγαπάνε και γι αυτό θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να μπορέσω και να προσφέρω ότι καλύτερο γι αυτούς.
Ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου.
Καλή αγωνιστική χρονιά να έχουμε με υγεία κι επιτυχίες»

Όλη η επικαιρότητα