Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: «Λαβωμένος» στο ντέρμπι με τον Αστέρα

Ακούστε το άρθρο

«Λαβωμένος» θα είναι ο ΠΑΟ Βάρδας στο ηλειακό ντέρμπι με τον Αστέρα, αφού η ομάδα της Βουπρασίας δεν θα έχει στην διάθεση της  τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς της και συγκεκριμένα τους Χούσα και Ανδριέλο λόγω καρτών (ο πρώτος αποβλήθηκε στα Βραχνέικα, ενώ ο δεύτερος εκτίει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του) και τον Σιδέρη που θα είναι απών λόγω τραυματισμού και στρατού ταυτόχρονα.

Επίσης δεν θα αγωνιστεί και ο Νίκος Ντόμας, ένας πολύ καλός μέσος, ο οποίος αποβλήθηκε και αυτός στο επεισοδιακό παιχνίδι με τον Διαγόρα.

Αυτές οι σοβαρές απουσίες που έχει ο ΠΑΟ Βάρδας ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής απέναντι στον Αστέρα, όπως είναι φυσικό προβληματίζουν τον Κώστα Κωνσταντινίδη, που καλείται να τις αναπληρώσει όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερα.

Πάντως παρά τα προβλήματα που έχει ο ΠΑΟΒ, θέλει να διεκδικήσει κάτι καλό στον αγώνα με τους «βυσσινί», προκειμένου να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την βαθμολογική του θέση.

Άλλωστε ο ΠΑΟΒ έχει μάθει να ζει με τα προβλήματα (τα τελευταία χρόνια, η ομάδα της Βάρδας ακόμα και με σημαντικές απουσίες, κατάφερνε να παίρνει καλά αποτελέσματα) και έχοντας μια ανταγωνιστική και μαχητική ενδεκάδα, θα διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να συναρπάσει τους φιλάθλους που θα το παρακολουθήσουν.

Όλη η επικαιρότητα