Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Με Δημόπουλο και αρκετό ενθουσιασμό η πρώτη

Ακούστε το άρθρο

Ξεκίνησε χθες το απόγευμα, στο «Γρ. Καλάκος» της Βάρδας με την πρώτη συγκέντρωση,  η νέα σεζόν για τον ενισχυμένο και αρκετά φιλόδοξο ΠΑΟΒ, και λίγο αργότερα, έγινε και η πρώτη προπόνηση, υπό τις οδηγίες του τεχνικού Μίκι Τσίρκοβιτς, και σύσσωμου του υπόλοιπου τεχνικού τμήματος. Με τις εντυπώσεις βέβαια να κερδίζουν με την πρώτη, τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, δηλ. οι:  έμπειροι  επιθετικοί Δημήτρης  Μικελάτος , Βασίλης  Μπούνας , και Νεκτάριος Βρεττάκης,  και ακόμα ο Αλέξανδρος  Ραμαντάνης  και ο Χρήστος  Κουμανιώτης.  Ο γεννημένος στις 25/02/98 Νίκος Δημόπουλος (έχει αγωνιστεί στην Νίκη Προαστείου από τις ακαδημίες μέχρι την αντρική ομάδα με ένα μικρό διάλειμμα όπου αγωνίστηκε ως δανεικός στον Αετό Ρίου), αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΒ, δίνοντας μάλιστα χθες παρών, στην πρώτη της ομάδας. Και παίρνει στην τριάδα των γκολκίπερ, τη θέση του Καπούταγλη (μεταγράφηκε ως ελεύθερος στην Παναχαική), πλαισιώνοντας την και με τους Κωνσταντινόπουλο, Λαδά.

Ιδού και η σχετική ανακοίνωση των «Πρασίνων» της Βουπρασίας:

«Παίκτης του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ είναι από σήμερα(χθες) ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ.Ο νεαρός τερματοφύλακας συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση και αποτελεί πλέον μέλος της οικογένειας του ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΥ.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στην νέα αγωνιστική χρονιά
», αναφέρει η ανακοίνωση.

– Όσον αφορά τα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα: Οι «πράσινοι» θέλουν να αποκτηθεί ένας τουλάχιστον ποδοσφαιριστής που κινείται στη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Σε ότι αφορά τις ανανεώσεις, εκκρεμεί ακόμα αυτή του Περικλή Πολίτη. Ενώ δεν έχει γίνει ακόμα αναφορά, από τους περυσινούς για τους Δημητρίου, Καρούτη.

Ως τώρα έχουν ανανεώσει παραμονή οι, Γ. Πολίτης, Ντόμας, Λιόσης, Δ. Νικολόπουλος, Σιδέρης, Θ. Νικολόπουλος, Γούρμος, Κωνσταντινόπουλος, Σώκκαλης, Λαδάς, συν την επανένταξη του Βραχνή στο ρόστερ.

Ενώ έχουν αποχωρήσει, βάση και των ανακοινώσεων που έχει κάνει η ομάδα, οι, Θαν. Καλογερόπουλος (πήγε Πανομβριακό Ριόλου), Κ. Κωνσταντινίδης, Παλιάτσας, Χούσα, Ανδριέλος

Τα πρώτα φιλικά 

Στο μεταξύ, ο ΠΑΟΒ έκλεισε τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας. Η αρχή γίνεται στις 19-8, στον Ριόλο, με αντίπαλο τον νεοφώτιστο στη Γ΄ Εθνική Πανμομβριακό. Η συνέχεια είναι στις 22 Αυγούστου, στη Βάρδα, με τον Ατρόμητο Πατρών. Στις 2 Σεπτέμβρη, ο ΠΑΟΒ θα υποδεχθεί στο «Γρηγόριος Καλάκος» τον Πανμομβριακό, στην άτυπη ρεβάνς. Βεβαίως θα γίνουν και άλλα φιλικά, τα οποία θα γίνουν γνωστά στη συνέχεια.

LIGA-SPORT και Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ μαζί …

Άνεμος ανανέωσης πνέει παντού  και μέσα σε αυτά τα πλαίσια η εταιρεία αθλητικής ένδυσης ZEUS είναι αυτή που σε συνεργασία θα ενισχύσει το έργο του Συλλόγου στην μεγάλη φετινή προσπάθεια.

Οι διοικούντες του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ θα ήθελαν να  ευχαριστήσουν επιμέρους τον κ ΒΑΣΙΛΗ ΛΙΓΚΑ και την εταιρεία Liga-Sport για την συμμετοχή και προσφορά με την ευγενική χειρονομία προς την ομάδα της Βάρδας. Το διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστούν επίσης θερμά όλους τους χορηγούς της ομάδας και ειδικά τους BUONDI CAFFE , I.E.K ΣΜΑΡΝΑΚΗ , JOHN DEERE ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ για την υποστήριξη και τη συνεισφορά τους στο σύλλογο. Η ευγενική σας χορηγία συμβάλει καθοριστικά έτσι ώστε η ομάδα να βρίσκεται και να αγωνίζεται στο δύσκολο και πολύ απαιτητικό  πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Όλοι στην οικογένεια του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ σας θεωρούμε μέλη της ομάδας κι ευελπιστούμε σε συνέχιση της άριστης συνεργασίας μας, καταλήγει το Δ.Σ. του ΠΑΟΒ.

Όλη η επικαιρότητα