Γ Εθνική

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: Με φιλοδοξίες και υψηλούς στόχους

Ακούστε το άρθρο

Μια καινούργια χρονιά αρχίζει σήμερα για τον ΠΑΟ Βάρδας αφού στο «Γρ. Καλάκος» οι πράσινοι θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τη σεζόν 2018-19.Οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες του συλλόγου είναι πάντα μεγάλες και ειδικά φέτος που με τις κινήσεις που έχει κάνει ως τώρα, έχει βάλει ψηλά τον πήχη και φαίνεται ότι δεν θα αρκεστεί απλώς στην εξασφάλιση της παραμονής.

Με αφορμή την σημερινή «πρώτη», η διοίκηση της «Μπάρτσα» εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ζητά τη στήριξη του κόσμου της Βουπρασίας, υποσχόμενη παράλληλα πως όλοι στον ΠΑΟΒ θα προσπαθήσουν για το καλύτερο.  Σε αυτήν αναφέρονται μεταξύ άλλων:

«Όλοι μαζί, διοίκηση, φίλαθλοι, παίκτες και τεχνικό επιτελείο θα δώσουμε τη δική μας όμορφη «μάχη» για να συνεχίσουμε να καμαρώνουμε τον Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ και να προσθέσουμε ακόμη περισσότερες επιτυχίες στην πλούσια ιστορία του. Ξεκινάμε ένα νέο μαραθώνιο και θέλουμε να τον τρέξουμε όλοι μαζί!Όνειρο μας είναι να συνεχιστούν σε όλη τη διαδρομή του πρωταθλήματος της Γ’Εθνικής και φέτος οι όμορφες εικόνες, τα κολακευτικά και ευμενή σχόλια για την ομάδα μας και να εκπέμπουμε προς τα έξω ένα θετικό πρόσημο, όπως άλλωστε γίνεται τα τελευταία χρόνια.Ο κόσμος να αγαπήσει και να σταθεί δίπλα στην προσπάθειά μας. Εμείς από την πλευρά της διοίκησης με τους συνεργάτες μας στο τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές να υποσχεθούμε μεγάλη προσπάθεια, δουλειά, αγάπη μεταξύ μας ώστε η ομάδα να μπορεί να κάνει περήφανους όλους αυτούς που την αγαπούν και την ακολουθούν. Με την ευκαιρία της επίσημης πρώτης συγκέντρωσης της ομάδας, ευχόμαστε να έχουμε υγεία πάνω απ’ όλα για το προσωπικό και φυσικά τους φιλάθλους μας και στην ομάδα μας πολλά γκολ και πολλές νίκες ώστε να επιτευχθούν οι αγωνιστικοί στόχοι μας !»

 

Ακόμα μια προσθήκη ο Χρ. Κουμανιώτης

Παράλληλα,τη  μεταγραφή ενός ακόμα ποδοσφαιριστή ανακοίνωσε ο ΠΑΟ Βάρδας . Ο λόγος για τον Χρήστο Κουμανιώτη (φωτο) ο οποίος πέρασε από το «Γρ. Καλάκος» και τη σεζόν 2014-15.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί επίσης σε Βάρδα Πανελευσινιακό,Κεραυνό Αγ.Βασιλείου και Σαραβάλι.

Η ανακοίνωση
«Παίκτης του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ είναι από σήμερα ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΜΑΝΙΩΤΗΣ.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας δίνοντας τα χέρια με τους διοικούντες και αποτελεί πλέον μέλος της οικογένειας του ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΥ.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στην νέα αγωνιστική χρονιά.»

Όλη η επικαιρότητα