Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Με Κάρδαρη στο Γύθειο για νίκη!

Ακούστε το άρθρο

Παίκτης  του ΠΑΟ Βάρδας  είναι και επίσημα από χθες, ο ταλαντούχος Κώστας Κάρδαρης , που αποχώρησε προ ημερών από τον Πανηλειακό.

Ο νεαρός μέσο –  επιθετικός(γιός του παλαίμαχου παίκτη  από τη Γαστούνη Λάμπη Κάρδαρη), είναι 17 ετών και αγωνίζεται στα «φτερά» της επίθεσης. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο φορούσε τα ερυθρόλευκα, πρώτα ως ποδοσφαιριστής  των τμημάτων υποδομής ενώ φέτος προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα. Στο παρελθόν δε, έχει περάσει και από την ακαδημία της Παναχαικής. Ο Κάρδαρης αγωνίζεται ως μικρός στην φετινή Γ’ Εθνική και  αναμένεται  να αποτελέσει,  ένα πολύ χρήσιμο «εργαλείο»  για τον Αχαιό τεχνικό Ντίνο Σπυρόπουλου ενόψει της συνέχειας.

Μια συνέχεια η οποία σε πρώτη φάση περιλαμβάνει την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανγυθεατικό για την 5η αγωνιστική του 7ου ομίλου, στην οποία στόχος για τους πράσινους είναι πάση θυσία ένα θετικό αποτέλεσμα και βασικά η νίκη μιας και η «Μπάρτσα» με την πενιχρή ως τώρα συγκομιδή της μιας νίκης και της μιας ισοπαλίας σε 4 ματς, έχει μείνει χαμηλά και δεν πρέπει να χαθεί άλλο πολύτιμο έδαφος που δύσκολα αναπληρώνεται στην πορεία.

Ο Ντ. Σπυρόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του έχουν καταλάβει πως τα πράγματα έχουν ζορίσει αρκετά καθώς κανείς στο «Γρ. Καλάκος» δεν περίμενε αυτό το ξεκίνημα και θέλουν αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Γυθείου να «σβήσουν» ότι έχει προηγηθεί και να κάνουν μια καινούρια αρχή.

Όλη η επικαιρότητα