Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Μετά τον Γιώργο, παρελθόν και ο Περικλής Πολίτης!

Ακούστε το άρθρο

Το «κύμα  φυγής» συνεχίζεται στον ΠΑΟ Βάρδας, ο οποίος  όπως όλα δείχνουν τη νέα περίοδο θα είναι τουλάχιστον κατά 50%  αλλαγμένος σε  σχέση με την περσινή περίοδο!

Έτσι το βράδυ της περασμένη Πέμπτης, ο ΑΟ Αγίου Νικολάου Κρήτης , ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Περικλή Πολίτη από τον ΠΑΟΒ, αναφέροντας :  «Ανακοινώνουμε την ένταξη στο δυναμικό της ομάδας μας του Περικλή Πολίτη. Ο 25χρονος παίκτης ο οποίος αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας, τα έξι τελευταία χρόνια συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής με τη φανέλα του ΠΑΟ Βάρδας, έχοντας το ρεκόρ συμμετοχών για την ομάδα με 147.

Τον καλωσορίζουμε στην Κρήτη και την ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν χωρίς τραυματισμούς!», καταλήγει η ανακοίνωση των κρητικών. Λίγο νωρίτερα ο  ίδιος ο «Πέρι», ανακοίνωνε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, την αποχώρησή του από την ομάδα της καρδιάς του γράφοντας : «Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα απ τη καρδιά μου την δεύτερη οικογενειά μου τον Πάο Βάρδας, το συμβούλιο, τους συμπαίχτες και τον κόσμο για όσα μου πρόσφερε και με δίδαξε όλα αυτά τα χρόνια και να ευχηθώ καλή συνέχεια και καλή δύναμη τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Σας ευχαριστώ πολύ». Έτσι  λοιπόν απλά,  το κεφάλαιο της οικογένειας Πολίτη έκλεισε  για τον ΠΑΟΒ!

Ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον Παμβουπρασιακό, που είχε ξεκινήσει με τον Μάκη Πολίτη ως παίκτη(σήμερα προπονητής), και τον Θόδωρο Πολίτη (επίσης ως παίκτη και μετέπειτα παράγοντα του ΠΑΟΒ),  για να πάρουν τη «σκυτάλη» ο μεγαλύτερος από τους γιούς του Θόδωρου Πολίτη , ο αρχηγός του ΠΑΟΒ επί χρόνια, Γιώργος Πολίτης(έχει αποχωρήσει εδώ και λίγες ημέρες), κλείνοντας η πόρτα,  με την αποχώρηση του Περικλή Πολίτη από την ομάδα. Ένας παίκτης γέννημα-θρέμμα του ΠΑΟΒ,  καθώς  το «Γρηγόριος Καλάκος», αποτελούσε  το «δεύτερο σπίτι» του. Και ο οποίος σχεδόν για μια και  πλέον δεκαετία,  ανήκει στους  «Ταύρους, της Βουπρασίας!

               Κρίσιμη συνάντηση του Δ.Σ. χθες βράδυ για το σχεδιασμό!

Σε ότι τώρα έχει να κάνει με τον ΠΑΟΒ, χθες βράδυ αναμένονταν η κρίσιμη συνεδρίαση του παλιού Δ.Σ.(το  οποίο όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει και του χρόνου), υπό την αιγίδα του επίτιμου προέδρου της ομάδας και Δημάρχου Ανδραβίδας – Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η κάθοδος του ΠΑΟΒ στη Γ΄ εθνική, και να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας σεζόν! Ο οποίος βέβαια ανεπίσημα έχει  ξεκινήσει με την προφορική συμφωνία για τον πάγκο με τον Αχαιό τεχνικό  Ντ.  Σπυρόπουλο, καθώς και τις επαφές νε διάφορους παίκτες, κυρίας από την Αχαΐα, αλλά και την Ηλεία!

Όλη η επικαιρότητα