Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Μονόδρομος η πρόκριση στα Λεχαινά!

Ακούστε το άρθρο

Την  προσοχή τους σημερινό παιχνίδι κυπέλλου με τον Ηλειακό στα Λεχαινά (2.45 μ. μ.), έχουν άπαντες στο στρατόπεδο του ΠΑΟΒ, καθώς βλέπουν την αναμέτρηση με προσοχή και σοβαρότητα κάνοντας λόγο , πως η νίκη πρόκριση για αυτούς είναι μονόδρομος!  Χωρίς να παραγνωρίζουν  πως το κύπελλο είναι ένας θεσμός που κρύβει πάντα εκπλήξεις και παγίδες.

Οι «πράσινοι» της Βουπρασίας καλούνται να δείξουν μια σοβαρή και πειθαρχημένη εικόνα στοχεύοντας αποκλειστικά και μόνο στην κατάκτηση της νίκης που θα στείλει τη Βάρδα αυτομάτως στα προημιτελικά του κυπέλλου. Άλλωστε το κύπελλο είναι ένας θεσμός που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΒ  ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι «πράσινοι» δεν έχουν κατακτήσει ποτέ το κύπελλο μέχρι τώρα. Έτσι φέτος  έχουν επικεντρώσει  το ενδιαφέρον τους στο κύπελλο, καθώς στο πρωτάθλημα, με τις Ροδίτικες ομάδες  στον όμιλο τους, έχουν καταλάβει πως δεν έχουν τύχη!

Από τα παιχνίδι,  για τους «πράσινους» θα λείψει ο Μίμης Αγουρίδης που ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό ενώ άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν.

Όλη η επικαιρότητα