Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Μονόδρομος η νίκη με Τσικλητήρα Πύλου

Ακούστε το άρθρο

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει σήμερα ο ΠΑΟ Βάρδας που υποδέχεται στις 3 το μεσημέρι τον Τσικλητήρα Πύλου στο Γρ. Καλάκος.

Οι «πράσινοι» ξέρουν πολύ καλά ότι κάθε άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη μπορεί να τους οδηγήσει σε … περιπέτειες και αυτό θέλουν φυσικά να το … αποφύγουν.

Ο Ηλίας Φωτόπουλος για τον σημερινό αγώνα έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, αφού όπως είχαμε γράψει στα προηγούμενα ρεπορτάζ μας, απόντες από τον αγώνα με την Πύλο θα είναι ο τιμωρημένος Άγγελος Δημητρίου και ο Ανδρέας Χούσας, ενώ αμφίβολη είναι και συμμετοχή του Νίκου Ανδριέλλου, που είναι τραυματίας και δεν μπόρεσε να βγάλει τις τελευταίες προπονήσεις.

Η συμμετοχή του Ανδριέλλου θα ξεκαθαρίσει λογικά λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Παρόλα όμως αυτά τα προβλήματα, όλοι στην ομάδα της Βάρδας γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν τους … παίρνει να έχουν δεύτερη σερί ήττα μέσα στην έδρα τους, και είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στη νίκη και να βελτιώσουν την βαθμολογική τους θέση.

Για να έρθουν όμως οι τρεις πολύτιμοι βαθμοί, θέλουν να έχουν δίπλα τους και όλους τους φιλάθλους της ομάδας, που θα πρέπει είναι και ο 12ος παίκτης στην προσπάθεια για την επιτυχία.

Όλη η επικαιρότητα