ΠΑΟ Βάρδας-Ναύπλιο 2017: Το ματς της χρονιάς!

Όλοι οι δρόμοι σήμερα, οδηγούν  στον «τελικό» του «Γρ. Καλάκος» της  Βάρδας , με τον τοπικό ΠΑΟΒ, να υποδέχεται στις 15:00,  το Ναύπλιο 2017, στο κρισιμότερο ίσως… ματς της ιστορίας του..

Ένα κομβικό ματς για τον ΠΑΟΒ για την ύπαρξη της ομάδας στη Γ΄εθνική, στο οποίο επιστρέφουν καθώς εξέτισαν την ποινή τους, οι Νικολόπουλος, Αγουρίδης και Κάρδαρης, ενώ σε ότι έχει να κάνει με τον Ραφαήλ Σιδέρη δείχνει ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό του, και υπολογίζεται κανονικά.

Όμως  υπάρχει  μια πολύ σημαντική απουσία,  που είναι αυτή του Νίκου Ντόμα,  ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες προχθές στον Βλαχιώτη και δεν υπολογίζεται από τον Μίκι Τσίρκοβιτς!

 

Έκκληση για μαζική
συμμετοχή των φιλάθλων!

 

«Κανείς πράσινος φίλαθλος δεν πρέπει να χάσει αυτό το ματς, και όλοι πρέπει να είμαστε στο γήπεδο. Η σημασία του είναι κάτι παραπάνω από τεράστια.

Πρέπει να σταθείς δίπλα σε αυτή την ομάδα που μας έχει κάνει υπερήφανους και που μας έχει γεμίσει με τόσες χαρές και τόσες όμορφες στιγμές.

Δώσε της την στήριξη σου, δώσε της το “εγώ” σου με όλη σου την ψυχή και όλη σου τη φωνή.

Το αξίζει και με το παραπάνω,  μετά από όλα αυτά που έχει κάνει η ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια. Βάλε τον εαυτό σου στην καλύτερη εξέδρα που θα δημιουργηθεί στο Γρ. Καλάκος για το πιο κρίσιμο αγώνα εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Έχεις αποδείξει ότι αγαπάς την ομάδα. Θέλεις να είσαι δίπλα της.

Να είσαι συμμέτοχος στην προσπάθεια όλων μας. Ο κόσμος της Βάρδας, εσύ δηλαδή, έχει πολλούς τρόπους να εκπλήσσει τους πάντες.

Ο Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ αξίζει την συμπαράσταση όλων μας!».