Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας – Νίκη Τραγανού 1-0: «Πράσινο»… το ντέρμπι με Γούρμο στο 21΄!

Ακούστε το άρθρο

Παίζοντας  για την φανέλα του και την ιστορία του , όπως κάνει άλλωστε  σε κάθε αγώνα, ο ΠΑΟ Βάρδας  χωρίς τους τιμωρημένους Ντόμα και Μικελάτο, επικράτησε με 1 – 0 της  Νίκης Τραγανού,  που παλεύει  για την παραμονή στην κατηγορία, και θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια στη συνέχεια για να σωθεί!

Το μόνο παρήγορο… στην ήττα της Νίκης, η  ήττα την ιδία ώρα στο Αίγιο του Αχαρναικού!

Οι φάσεις και το γκολ  του ντέρμπι!

Μόλις στο 5′ ωραία ενέργεια και  σουτ του Σωτηρόπουλου μέσα από την περιοχή κι από διαγώνια θέση, πέρασε άουτ!  Στο  8′ από σέντρα Π. Πολίτη, έδιωξε αρχικά λίγο ο Παπαχριστόπουλος, μονοκόμματο σουτ του Λιόση μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ.  Στο 21΄από κόρνερ του Λιόση, αρχικά πήρε μια πρώτη κεφαλιά χωρίς δύναμη ο Μπούνας, η μπάλα πέρασε στο δεύτερο δοκάρι και εκεί με προβολή ο Γούρμος την έσπρωξε στα δίχτυα για το 1-0 υπέρ του ΠΑΟΒ! Στο 27΄ωραίς σέντρα – σουτ του Σωτηρόπουλου, εδιωξε δύσκολα ο Δημόπουλος!  Και στο  45′ σημαντική ευκαιρία για τη Νίκη όταν από κόρνερ του Σωτηρόπουλου, ο Παπαχριστόπουλος έπιασε κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε άουτ!  Στην επανάληψη η Νίκη προσπάθησε να βγει πιο μπροστά χωρίς όμως να μπορέσει να απειλήσει. Στο 52΄ δυνατό φάουλ Σωτηρόπουλου κόντραρε και κατέληξε κόρνερ!  Στο 63′ σπουδαία και μάλιστα τριπλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΒ όταν αρχικά από συνδυασμό Γούρμου και Π. Πολίτη , ο δεύτερος βγήκε σε πολύ καλή θέση λίγο μέσα στην περιοχή και σε διαγώνια θέση, και παρά την επιλογή να σουτάρει γύρισε προς τον Θ. Νικολόπουλο που σούταρε αλλά έδιωξε δύσκολα με προβολή σχεδόν επί της γραμμής ο Χ. Κολοτούρος, η μπάλα γύρισε πάλι στον Θ. Νικολόπουλο που έκανε νέο σουτ κι αυτή τη φορά η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι, πολύ κοντά στη συμβολή, και στην επιστροφή γυριστό σουτ του Γούρμου πέρασε λίγο άουτ!  Στο 69′ καλό σουτ Βατσή, πέρασε λίγο άουτ.  Στο 71′ πλασέ του Γεωργιόπουλου από καλή θέση, πάνω στον Δημόπουλο . Και στο 78′ σουτ του Γ. Πολίτη πέρασε άουτ. Τελευταία καλή φάση   στο 90′, όταν  από σέντρα του Σωτηρόπουλου, κεφαλιά του Βατσή από κοντινή απόσταση, μπλόκαρε ο Δημόπουλος!  Στο 90+1′ η Νίκη διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι πάνω στον Παπαχριστόπουλο, που πάντως δεν φάνηκε να υπάρχει αυτό, ενώ στις διαμαρτυρίες πήρε δεύτερη κίτρινη – κόκκινη ο Σωτηρόπουλος, που πάντως με την πρώτη που είχε ήδη δει πριν, επίσης για διαμαρτυρία, συμπλήρωνε επτά και θα έχανε δυο ματς ενώ τώρα θα χάσει ένα και θα του μείνουν οι υπόλοιπες έξι κίτρινες.

Παμβουπρασιακός: Δημόπουλος, Λιόσης, Ζέλιος (90+3′ Θεοφιλόπουλος), Δ. Νικολόπουλος, Ντάζος, Αγουρίδης, Γ. Πολίτης, Π. Πολίτης, Θ. Νικολόπουλος (73′ Πέκεζ), Μπούνας, Γούρμος (85′ Σιδέρης)

Νίκη: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος (66′ Παπαπέτρου), Χ. Κολοτούρος (86′ Καλογερόπουλος), Παπαχριστόπουλος, Γαργαρώνης, Κυριάζος (46′ Ρ. Λούζι), Σκοζάι (64′ Βατσής), Δερμιτζάκης, Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος, Σωτηρόπουλος .

Όλη η επικαιρότητα