Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Ολοκληρώνει τη χρονιά με το καθιερωμένο μπάρμπεκιου!

Ακούστε το άρθρο

Άκρως επιτυχημένη είναι η χρονιά που ολοκληρώθηκε την Κυριακή για τον ΠΑΟ Βάρδας, με τους πράσινους να ολοκληρώνουν τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, πίσω μόνο από την Παναχαϊκή και τη Χαλκίδα.

Σήμερα στις 5 μ.μ., στο «Γρ. Καλάκος» θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση της «Μπάρτσα» για την φετινή χρονιά και όπως είθισται κάθε χρόνο τέτοια μέρα,  μετά το πέρας αυτής, η διοίκηση του συλλόγου θα παραθέσει αποχαιρετιστήριο μπάρμπεκιου στους ποδοσφαιριστές.

«Ένα ευχαριστώ πάντα θα ναι λίγο… Σας ευχαριστούμε!»

Χθες παράλληλα, ο επίσημος ΠΑΟΒ ανήρτησε ανακοίνωση στην οποία ευχαριστεί όλους εκείνους που στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας στη φετινή χρονιά ορόσημο η οποία συνδυάστηκε με την υψηλότερη θέση στην ιστορία του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Θα θέλαμε η διοίκηση-προπονητές-παίχτες να πούμε ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε τόσα πολλά άτομα, τα οποία αν μπαίναμε στην διαδικασία να γράψουμε το καθένα ξεχωριστά, θα γράφαμε το παρόν κείμενο για πολλές ώρες.

Όσοι συνέβαλλαν στην μικρή αλλά και σημαντική για άλλους, προσπάθεια μας, αξίζουν πολλά “ευχαριστώ” — “ευχαριστώ” τα οποία μάλλον ποτέ δεν θα είναι αρκετά για να εκφράσουν την πραγματική ευγνωμοσύνη που όλοι νιώθουμε.

Βλέπετε, η “αγάπη για την ομάδα” είναι μία έννοια για πολλούς “κλισέ” — ο ορισμός αυτής όμως αυτής όμως σε συνδυασμό με την δύσκολη εποχή που ζούμε, αποδεικνύει την ανάγκη κατάρριψης του “κλισέ” προσδιορισμού.

“Αγάπη για την ομάδα”, με πολύ απλά λόγια, ορίζεται το να δίνεις χωρίς να περιμένεις να πάρεις πίσω — να προσφέρεις.

Σε αυτό το πολύ βασικό θεμέλειο στηρίζεται και η προσπαθειά μας κάθε χρόνο.

Είναι η θετική ενέργεια, τα χαμόγελα και η αισιοδοξία της όλης προσπάθειας που μας κατακλίζει όλους κάθε χρόνο και που παρά τις όποιες φυσικές ή/και μη δυσκολίες οι οποίες μπορεί να υπάρχουν, μας κάνουν να θέλουμε κάθε χρόνο να συνεχίσουμε να προσπαθούμε, να συμμετέχουμε, να βοηθάμε, να αγαπάμε την ομάδα μας .

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο πρόσωπο μας και εμείς με τη σειρά μας, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για την ομάδα μας!!!

Ευχαριστούμε όλους όσους συνεισφέρουν με τον τρόπο τους τόσο στην ανάδειξη της προσπάθειας μας.

Μια προσπάθεια που διαδοθεί μέσα από τον τοπικό τύπο ( θα μπορούσε να ήταν καλύτερη και πληρέστερη) , από τα διάφορα ηλεκτρονικά μέσα, την ευγενή άμιλλα των αντιπάλων ομάδων στους αγώνες και το εύ αγωνίζεσθαι, αλλά κυρίως με το χειροκρότημα και τον θαυμασμό για μια ομάδα που θέλησε να παίξει ωραίο και ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Η συμμετοχή του κόσμου στην φετινή επιτυχημένη πορεία κατά την τέταρτη χρονιά στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ήταν αξιοσημείωτη.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον κόσμο μας και τους χορηγούς που μας γεμίζουν δύναμη ενθαρρύνοντας τις προσπάθειες μας..

Το μήνυμα που παίρνουμε κάθε χρόνο είναι ότι ο κόσμος αγαπά την ομάδα…

Ο φίλαθλος κόσμος της ΒΟΥΠΡΑΣΙΑΣ απέδειξε και κατά την φετινή χρονιά πως ο τρόπος συμπαράστασης τους είναι μοναδικός και ασύγκριτος…

Η συνεχής τους στήριξη είναι στοιχεία άξια αναφοράς και το καλύτερο παράδειγμα…

Ο ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ είναι λαϊκή ομάδα.

Ο κόσμος της είναι αγνός και πολύ πιστός…

Είμαστε βέβαιοι ότι ο κόσμος θα συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο να υποστηρίζει την ομάδα…

Σας θέλουμε δίπλα μας!

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!

ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!

ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ !!!»

Όλη η επικαιρότητα