Γ Εθνική

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ – ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ 4-0: Σταθεροποιήθηκε στη Γ΄ Εθνική!

Ακούστε το άρθρο

Έξι αγωνιστικές  πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος , και ο ΠΑΟ Βάρδας κερδίζοντας στο γήπεδο της Ν. Μανωλάδας όπου έγινε ο αγώνας ( λόγω της γνωστής τις τελευταίες ημέρες , κάκιστης κατάστασης του γηπέδου Βάρδας), με 4-0  τον Παλληξουριακό,  σταθεροποιήθηκε για τα καλά στην Γ΄  εθνική κατηγορία και τον 5ο όμιλο αυτής!  Για την Ηλειακή ομάδα,  ήταν η τρίτη σερί νίκη της (με τον Κωνσταντινίδη να έχει στο διάστημα αυτό, το διπλό ρόλο τεχνικού και παίκτη), και σε συνδυασμό και με το “Χ” Βραχνείκων και Αχαϊκής, έφερε την παραμονή πλέον πολύ περισσότερο πιο κοντά. Αφού τώρα πλέον βρίσκεται, επτά βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι φάσεις και τα γκολ!

Έως  το 20΄ το ματς κύλισε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις. Όμως στο 22′ ο Κωνσταντινίδης έκανε το 1-0 με ωραία πλασέ, διώχνοντας έτσι το άγχος των συν – παικτών του! . Κι αυτό ήταν και σκορ ημιχρόνου με τους τυπικά γηπεδούχους  να έχουν όμως την εδαφική υπεροχή. Στην επανάληψη ο ΠΑΟΒ δεν μπήκε πολύ καλά και οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν στο πρώτο διάστημα, χωρίς πάντως να απειλήσουν. Τελικά το δεύτερο γκολ για το “κλείδωμα” της νίκης ήρθε στο 70′ όπου ο Γούρμος έκανε το 2-0 , όταν  βγήκε τετ-α-τετ με τον γκολκίπερ Σκαμαντζούρα , από κάθετη μπαλιά του Κωνσταντινίδη και πλάσαρε εύστοχα. Πλέον το ματς άνοιξε,  και οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να αντιδράσουν. Έτσι, στο 79′ ο νεοεισελθών Καλογερόπουλος έκανε το 3-0 με σουτ,  και στο 81′ ο Ντόμας το 4-0,  σκορ που έμελε  να είναι και το τελικό.

Οι συνθέσεις

ΠΑΟ Βάρδας: Καπούταγλης, Π. Πολίτης, Χούσα, Δ. Νικολόπουλος, Δημητρίου, Ανδριέλος, Θ. Νικολόπουλος (80′ Καρούτης), Ντόμας, Γούρμος (77′ Καλογερόπουλος), Κωνσταντινίδης (85′ Πρίφτης), Γ. Πολίτης (85′ Παλιάτσας)

Παλληξουριακός: Σκαμαντζούρας, Χασάι (85′ Καπάτος), Ζάβαλης, Ζερβός, Καράι (85′ Μπαλάσκας), Λυκούδης, Κόμητας, Στ. Βαλεντής (58′ λ.τρ. Πολλάκης), Μπράτι (87′ Α. Βαλεντής), Ηλ. Αντωνάτος, Αραβαντινός

Όλη η επικαιρότητα