Γ Εθνική

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 2 – 1 : Από την κόλαση, στον παράδεισο στα τελευταία λεπτά!

Ακούστε το άρθρο

Έστω και αν χρειάστηκε να φτάσουμε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν και ο Μικελάτος έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του και διαμόρφωσε το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, ο ΠΑΟ Βάρδας νίκησε τον Παναιγιάλειο χθες στο «Γρ. Καλάκος» και έκανε ένα ακόμα σημαντικό βήμα προς την κατάληψη της τρίτης θέσης.

Οι πράσινοι στο χθεσινό παιχνίδι δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση των μαχητικών Αιγιωτών που παρά την ψυχρολουσία του γρήγορου γκολ που δέχτηκαν στο 8’, ισοφάρισαν στο 89’ αλλά η «Μπάρτσα» δεν τα παράτησε και έφτασε τελικά στην «λύτρωση» στο 92’.

Με το τρίποντο αυτό, ο ΠΑΟΒ έφτασε τους 33 βαθμούς και αύξησε την διαφορά στους εφτά από τον Παλληνιακό που είναι τέταρτος και είχε ρεπό.

Ο αγώνας

Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο και συγκεκριμένα στο 8ό λεπτό, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν από λάθος γύρισμα του Κοτσόκολου προς τον Βλάχο  ο Μικελάτος έγινε κάτοχος της μπάλας και σε κενή εστία έκανε το 1-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, τίποτα στο παιχνίδι δεν προμήνυε το θρίλερ που θα επακολουθούσε λίγο πριν το φινάλε. Στο 89′ ο Πανάρετος με  κοντινό πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσια για το 1-1 και εκεί που όλα έδειχναν ότι ο ΠΑΟ Βάρδας θα σκοντάψει, ο Βλάχος στο 92΄ανέτρεψε το Γούρμο μέσα στη περιοχήκαι ο Μικελάτος από το σημείο του πέναλτι με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 2-1 δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Όλη η επικαιρότητα