Γ Εθνική

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ – ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ 4-4: Διαφήμισαν το ποδόσφαιρο…

Ακούστε το άρθρο

Χωρίς νικητή έληξε το χθεσινό Ηλειακό ντέρμπι της Γ΄  εθνικής στο «Γρ. Καλάκος»   της Βάρδας, καθώς  ΠΑΟΒ, και Πανηλειακός  μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, μένοντας  στο χορταστικό 4 – 4!

Ήταν ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου, από τις δυο κορυφαίες αυτή την ώρα ομάδες της Ηλείας, που η κάθε μια είχε τα δικά της  διαστήματα υπεροχής, ανάλογα με τη διακύμανση του σκορ, και τους αξίζουν συγχαρητήρια! Μεγάλος  πρωταγωνιστής  ο φόρ του Πανηλειακού Γιώργος   Μπαρμπαρούσης  που  πέτυχε «χατ – τρικ», φτάνοντας  τα 12  γκολ  έως τώρα! Κρίμα  που  ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο δεν ήταν  ο αναμενόμενος!

 

                     Οι   φάσεις και τα γκολ του αγώνα:

Μόλις στο 2′ σουτ του Μικελάτου πέρασε άουτ! Ενώ   στο 8′ από λάθος του Μπουτσικάκη που έδιωξε πάνω στον Ντόμα, ο παίκτης του ΠΑΟΒ με δυνατό σουτ στην κλειστή γωνία έγραψε το 1-0 υπέρ του ΠΑΟΒ!  Όμως στο επόμενο λεπτό 9′,  είχαμε  το 1-1,  όταν ο Νικολακόπουλος σούταρε,  με τη μπάλα να κοντράρει και σε αμυντικό κι έπειτα να αποκρούεται προσωρινά από τον Λαδά,  και σε κενή εστία  καλά πλασαρισμένος  ο Μπαρμπαρούσης την έστειλε στα δίχτυα!  Μάλιστα στο 21′ ο Πανηλειακός  πλησίασε το δεύτερο γκολ, όταν από γύρισμα του Μπαρμπαρούση, ο Δ. Νικολόπουλος δεν μπόρεσε να διώξει με κεφαλιά “ψαράκι” που επιχείρησε,  κι η μπάλα πέρασε φτάνοντας στον Αντωνόπουλο μέσα στην μικρή περιοχή,  αλλά αυτός αιφνιδιάστηκε και δεν μπόρεσε να πιάσει την προβολή.  Στο 27′ ο Μπαρμπαρούσης βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή άνοιξε όμως το κοντρόλ και βγήκε μπροστά του ο Λαδάς, όπου στην κατάληξη μετά από κόντρα μεταξύ τους ο παίκτης του Πανηλειακού έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα,  όμως το γκολ δεν μέτρησε αφού ο διαιτητής Χρονάς – Αχαΐας,  έδειξε επιθετικό φάουλ και συγκεκριμένα για χέρι του Μπαρμπαρούση!  Στο 33′ από στρώσιμο του Μικελάτου, δυνατό σουτ του Λιόση  εφυγε  σύριζα άουτ!  Όμως στο 34′  έγινε το 1-2 για τον Πανηλειακό,  όταν από λάθος του Δ. Νικολόπουλου βγήκε πάσα για τον Σταθάτο ο οποίος σκόραρε με εύστοχο πλασέ από διαγώνια θέση μέσα στην περιοχή! Ένα γκολ που χάρηκαν για λίγο , καθώς στο 37′  έγινε το 2-2 για τον ΠΑΟΒ,  όταν ο Μικελάτος έβγαλε ωραία πάσα για τον Θαν. Νικολόπουλο ο ποίος σκόραρε με πλασέ μέσα από την περιοχή!  Τελευταία καλή στιγμή   στο 42′, όταν  από γύρισμα του Μπούνα, και πλασέ του Ντόμα, έφυγε  σύριζα άουτ.  Όμως ο ΠΑΟΒ  μπήκε δυνατά στην επανάληψη, και στο 47′ έγινε  το 3-2 για τον ΠΑΟΒ , με τον Μικελάτο που πλάσαρε εύστοχα μετά από κεφαλιά πάσα του Μπούνα ! Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 62′ είχαμε το 4-2 για τον ΠΑΟΒ με πλασέ από τον Γούρμο  που ότι είχε περάσει αλλαγή, μετά από γύρισμα του Ντόμα! Όμως το ματς δεν είχε τελειώσει, καθώς στο 68′ μείωσε σε 4-3 ο Πανηλειακός, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Σταθάτου πήρε την πρώτη κεφαλιά ο Αρβανίτης,  και με δεύτερη κεφαλιά ο Μπαρμπαρούσης την έστειλε στα δίχτυα. Για να φτάσουμε στο 89′ , όπου έγινε  το  4-4 για τον Πανηλειακό με νέα κεφαλιά του Μπαρμπαρούση μετά από κόρνερ του Σταθάτου.

Συνθέσεις

ΠΑΟΒ (Μ. Τσίρκοβιτς): Λαδάς, Λιόσης, Ζέλιος (50′ Ντάζος), Δ. Νικολόπουλος, Πέκεζ, Π. Πολίτης, Μπούνας, Ντόμας (87′ Ξύδης), Θ. Νικολόπουλος (58′ Γούρμος), Μικελάτος (82′ Σιδέρης), Αγουρίδης .

Πανηλειακός (Αγγ. Διγκόζης): Κυρίτσης, Καμβύσης, Σταθάτος (90′ Δ. Τσίγκρηλας), Μακροστέργιος, Αρβανίτης, Μπουτσικάκης, Χατζηστάμου, Κωνσταντακόπουλος (63′ Πρέντι), Μπαρμπαρούσης, Αντωνόπουλος (63′ Π. Τσίγκρηλας), Νικολακόπουλος (56′ Μανωλιάς).

Όλη η επικαιρότητα