Γ Εθνική

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ – ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Ηλειακός «εμφύλιος» στο «Γρ. Καλάκος»

Ακούστε το άρθρο

ΠΑΟΒ- Θέλει νίκη
στον Ηλειακό «εμφύλιο»!

Στην έδρα του επιστρέφει σήμερα ο ΠΑΟΒ, καθώς επόμενος αντίπαλος για την ομάδα της Βουπρασίας, είναι ο Πανηλειακός, στο μεγάλο  Ηλειακό ντέρμπι στη Βάρδα στις (3μ.μ.), για την 11η αγωνιστική στον 7ο όμιλο του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής.

Ένα ντέρμπι στο οποίο ο ΠΑΟΒ είναι υποχρεωμένος να διεκδικήσει με όλες τις δυνάμεις του,  μόνο τη νίκη, ώστε να έχει αξία ο «χρυσός» βαθμός στο Κρανίδι που πήρε από την Ερμιονίδα!

Όμως η σημερινή του αποστολή δεν είναι ευκολη, έχοντας σημαντικές απουσίες!  Συγκεκριμένα  οι, Λιόσης και ο Βαζ συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες (μια αγωνιστική), και δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν, ενώ  ο Γούρμος έχει να εκτίσει την τέταρτη και τελευταία αγωνιστική από τη δική του προηγούμενη ποινή!

Απ την άλλη ο Αχαιός  τεχνικός  του ΠΑΟΒ Ντ. Σπυρόπουλος, την τελευταία ώρα θα γνωρίζει αν θα έχει στη διάθεση του , τον πολύ φορμαρισμένο τελευταία Θόδωρο   Σαμπανέι(ακόμα βέβαια πονάει),  που αποχώρησε τραυματίας πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους στην Ερμιονίδα.

Καθώς επίσης και τον Νικολόπουλο, που λόγω τραυματισμού δεν μπόρεσε να ενισχύσει την ομάδα στο προηγούμενο ματς στο Κρανίδι! Το σίγουρο πάντως είναι ότι η ομάδα θα έχει σήμερα 12ο παίκτη της, τον κόσμο της!

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ- Με πίστη
και αισιοδοξία στο «Γρ. Καλάκος»

Με την χθεσινή πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανηλειακού για το σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟ Βάρδας που θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. στο «Γρ. Καλάκος» στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Στις τάξεις των ερυθρόλευκων επικρατεί πίστη και αισιοδοξία για ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα που θα τους διατηρήσει σε τροχιά παραμονής όμως γνωρίζουν ότι απέναντι τους θα βρουν έναν αντίπαλο «μπαρουτοκαπνισμένο» στην κατηγορία, ισόβαθμο με αυτούς που για τους ίδιους λόγους θέλει τη νίκη, γι’ αυτό πρέπει να παρουσιαστούν το ίδιο σοβαροί και πειθαρχημένοι όπως με το Διαβολίτσι.

Ο τεχνικός του συλλόγου Κώστας Λούσκος, σύμφωνα με τα τελευταία δείγματα δεν προτίθεται να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα, σύμφωνα με το δόγμα «ενδεκάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει» ενώ εκτός μάχης έχουν τεθεί ως γνωστόν οι Μπαβέλης, Δαλαβούρας και Ρούνης.

Στο σημερινό παιχνίδι, ο Πανηλειακός αναμένεται να έχει και κόσμο στον πλευρό του. Οι φίλαθλοι της ομάδας  θα ακολουθήσουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να τους στηρίξουν στο ηλειακό ντέρμπι γι’ αυτό και έπειτα από συνεννόηση των διοικήσεων των δυο ομάδων θα φιλοξενηθούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εξέδρα του σταδίου «Γρηγόριος Καλάκος».

Όλη η επικαιρότητα