Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Παρελθόν ο Μ. Τσίρκοβιτς!

Ακούστε το άρθρο

Δεν θα συνεχίσει τελικά στην ομάδα  του ΠΑΟ Βάρδας τη νέα περίοδο ο καταξιωμένος Σέρβος προπονητής του, Μίκι Τσίρκοβιτς!

Αυτό άλλωστε το ανακοίνωσε τα μεσάνυχτα Κυριακής προς Δευτέρα ο ίδιος, κατόπιν συνάντησης που είχε με τους ιθύνοντες της ομάδας.

Ο Μίκι Τσίρκοβιτς, εδώ και ένα μήνα, είχε αναφέρει ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, επειδή δεν κατάφερε να κάνει πραγματικότητα τον στόχο της ομάδας να κατακτήσει έναν τίτλο. Από εκεί και πέρα, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει την πολυτέλεια να περιμένει μέχρι τέλη Ιουλίου αν θα του γίνει πρόταση και κατά συνέπεια έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας. Ο Τσίρκοβιτς, μίλησε με τους ιθύνοντες του ΠΑΟΒ, εκτός από τον Λέντζα και λίγο μετά, προχώρησε σε μια ανάρτηση, με την οποία ανέφερε τα εξής: «Από σήμερα(χθές) και επίσημα πλέον δεν είμαι πια προπονητής του ΠΑΟΒ. Θέλω να πιστεύω ότι φεύγω σαν φίλος. Κάναμε μια απόπειρα φέτος, αλλά δεν καταφέραμε να φέρουμε τίτλο στη Βάρδα. Αλλά οφείλω να πω ότι ήταν από τις πιο δύσκολες χρονιές για μένα ως προπονητής και ταυτόχρονα η πιο συναρπαστική εμπειρία. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, τους παίκτες, τη διοίκηση του κ. Λέντζα, για το όμορφο ταξίδι που κάναμε μαζί 10 μήνες. Ο ΠΑΟΒ θα βρίσκεται για πάντα στην καρδιά μου και του εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχεια. Ευχαριστώ επίσημα τον Γιάννη Λέντζα, τον Δημήτρη Νικολάου, τον Άκη Παλούμπη, τον Κώστα Παλούμπη, τον Βαγγέλη Περδίκη, τον Χρήστο Μπακογιάννη, τον Τάκη Καλογερή, για την τιμή που μου έκαναν να είμαι προπονητής του Παμβουπρασιακού. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, ευχαριστώ τους 70 γνήσιους φιλάθλους της Βάρδας που μας στήριξαν και στο τέλος, μεγάλο ευχαριστώ στους μάγκες μου ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΒ. Καλή συνέχεια σε όλους!!».

 

                   Ποιος  θα είναι άραγε ο διάδοχος του Τσίρκοβιτς?

 

Μετα την  οριστική αποχώρηση Τσίρκοβιτς, έχουν ήδη οι «σειρήνες»  να χτυπούν για το διάδοχο του!  Έτσι  οι «φήμες» κάνουν  ήδη λόγο για κάποιους υποψήφιους διαδόχους, οι οποίοι είναι μεταξύ άλλων, ο Αχαιός Ντίνος Σπυρόπουλος, και ο επίσης Αχαιός Γιώργος Λαγός, και ακόμα ο Ηλείος   Σπύρος Αντωνόπουλος, αλλά και ένας ο οποίος έχει ξαναπεράσει στο παρελθόν με επιτυχία , όπως είναι ο Βαρδαίος Ηλίας Φωτόπουλος. Όλα αυτά βεβαίως, χωρίς ακόμα να είναι τίποτε επίσημο, ή να έχει υπάρξει κάποια επίσημη ενημέρωση, καθώς εξάλλου επίκεινται να ολοκληρωθούν πρώτα οι διεργασίες σε διοικητικό επίπεδο, και μετα θα κλείσει ο τεχνικός!

Όλη η επικαιρότητα