Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Παρέμεινε ο Σιδέρης, ήρθε ο Νικολακόπουλος!

Ακούστε το άρθρο

Δυνατά ξεκίνησε  στο μέτωπο των μεταγραφών ο ΠΑΟΒ, καθώς  οι “πράσινοι”  προχώρησαν  και επίσημα χθες,  στην απόκτηση του  κεντρικού αμυντικού Σωτήρη Νικολακόπουλου,  που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Ναυπακτιακό Αστέρα.

Ο Πατρινός ποδοσφαιριστής στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Νέους Παναχαϊκής, Ακράτα, Εθνικό Σαγεΐκων, Δόξα Νέας Μανωλάδας, Αχαϊκή και Αστέρα Αμαλιάδας. «Η διοίκηση του ΠΑΟΒ  με ανακοίνωση της τον καλωσορίζει και του εύχεται  καλή αγωνιστική χρονιά με επιτυχίες»!  Παράλληλα  άλλος ένας παίκτης από το περσινό ρόστερ συνεχίζει στην ομάδα του Παμβουπρασιακού. Ο λόγος για τον κεντρικό αμυντικό Ραφαήλ Σιδέρη!  “Επιθυμία και του παίκτη αλλά και της διοίκησης ήταν να συνεχιστεί για 6η χρονιά η συνεργασία με αποτέλεσμα ο αμυντικός Ραφαήλ Σιδέρης να αγωνίζεται και τη νέα χρονιά με την ομάδα μας. Καλή χρονιά με επιτυχίες Ραφαήλ!“, αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση που δόθηκε για έναν παίκτη που έχει ταυτίσει την παρουσία του με την επταετή διαδρομή των Ταύρων στη Γ’ Εθνική.

                 «Χτυπάει» Δημ. Μικελάτο  η Πελλάνα!

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Πελλάνα, η ομάδα της Λακωνίας έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Πατρινό μέσο επιθετικό Δημ. Μικελάτο,  με στόχο να της προσδώσει εμπειρία, καθώς την περασμένη σεζόν, αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική με τη φανέλα του ΠΑΟ Βάρδας. Ο Πατρινός άσος έχει φορέσει στο παρελθόν και τις φανέλες των Τσικλητήρα Πύλου, Δόξα Νέας Μανωλάδας, Εράνης Φιλιατρών, Αχαϊκής, Αστέρα Βλαχιώτη, ενώ έχει συνεργαστεί ουκ ολίγες φορές με τον νέο προπονητή της ομάδας, της Λακωνίας Μίκι Τσίρκοβιτς, του οποίου  αποτελεί το «αγαπημένο  παιδί»!

Όλη η επικαιρότητα