Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Η «σημαία» της ομάδας στον ιστό της!

Ακούστε το άρθρο

Στον ΠΑΟ Βάρδας, μετά την οριστικοποίηση του διοικητικού σχήματος (που αναμένεται και να ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα) και την πρώτη κίνηση στο αγωνιστικό κομμάτι, που ήταν η ανανέωση με τον τεχνικό των επιτυχιών Ηλία Φωτόπουλο, συνεχίζεται ο σχεδιασμός ενόψει της νέας περιόδου.

Αυτός , περιλαμβάνει ουσιαστικά κινήσεις σε δυο άξονες:

α) Τις συζητήσεις με τους περισσότερους από τους περυσινούς παίκτες για να παραμείνουν, και

β) Την ενίσχυση και την οικονομική συνδρομή όσο το δυνατόν περισσότερων ατόμων, ώστε να συμπληρωθούν οι απαραίτητοι οικονομικοί πόροι.

Οι συζητήσεις λοιπόν ήδη ξεκίνησαν , και ήδη ο πρώτος που ανανέωσε είναι ο φυσικός αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Πολίτης, ενώ τις αμέσως επόμενες ώρες , θα κορυφωθούν οι επίσημες πλέον και τελικές επαφές με τους περισσότερους παίκτες της περασμένης σεζόν για να ανανεώσουν όπως είναι το πλάνο, και να υπάρξουν κι άλλες ανακοινώσεις . Το σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟΒ θέλει να στηριχτεί στον περσινό βασικό “κορμό” και οι προσθήκες που θα γίνουν θα είναι λίγες (με βάση πάντα το προαναφερόμενο πλάνο που έχει τεθεί από διοίκηση και τεχνικό).

Ποιος είναι ο Γιώργος Πολίτης?

Είναι ένα παιδί γέννημα – θρέμμα της Βάρδας από την γνωστή ποδόσφαιρο – οικογένεια των Πολιταίων! Καθώς είναι γιός του Θόδωρου Πολίτη και ανιψιός του γνωστού τεχνικού Μάκη Πολίτη, που έχουν τιμήσει για χρόνια την φανέλα του ΠΑΟΒ , και φυσικά αδελφός του  νυν παίκτη της ομάδας Περικλή Πολίτη! Έχει γεννηθεί το 1986 , και φέτος θα αγωνιστεί για 5η σερί σεζόν στον ΠΑΟΒ, έχοντας συνδυάσει τον ερχομό του από τον Ιωνικό Νίκαιας(έπαιξε εκεί στη  Β΄ και Γ΄ εθνική), με την άνοδο του ΠΑΟΒ για πρώτη φορά στη Γ’ εθνική! Αποτελεί  δε  ως «σημαία» της ομάδας το αγαπημένο παιδί  της εξέδρας!

Οι πρώτες δηλώσεις  του αρχηγού:

«Πάντα έλεγα πως είναι ιδιαίτερη τιμή να αγωνίζεσαι για την ομάδα του Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ και πόσο ακόμα αν είσαι γέννημα αυτής κι επίσης χρίζεις ως ένας από τους αρχηγούς της.
Έγινε αυτό που πάντα ήθελα! Ήξερα και πίστευα πως όλα θα πάνε καλά.

Νιώθω χαρούμενος κι έχω δεθεί απόλυτα με την ομάδα. Δεν υπάρχει κάποιος άλλος σύλλογος που θα με κάνει περισσότερο ευτυχισμένο. Κάθε χρονιά που περνάει βλέπουμε το σχέδιο της διοίκησης της ομάδας να γίνεται όλο και καλύτερο.

Όλοι θέλουν να παραμείνουν και να αγωνιστούν με τα χρώματα της ΜΠΑΡΤΣΑΣ γιατί εδώ όλα λειτουργούν ως μια οικογένεια. Οι άνθρωποι της ομάδας καταβάλουν προσπάθειες ώστε να ενισχυθούμε ακόμα περισσότερο και αυτό μας κάνει να είμαστε αισιόδοξοι και για τη νέα αγωνιστική σεζόν που έρχεται. Σίγουρα, η περσινή χρονιά ήταν ονειρεμένη για τον ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟ που κατάφερε να πρωταγωνιστήσει και θέλουμε και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί, διοίκηση, προπονητές, αθλητές για μια ανάλογη συνέχεια ώστε να δώσουμε την ίδια μεγάλη χαρά και ικανοποίηση και πάλι φέτος στον κόσμο μας.

Ευχαριστώ τη διοίκηση και τους φίλους της ομάδας μας για τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια».

Όλη η επικαιρότητα